Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. februára 2024, 18:32
Čas čítania 0:42
Ilona Hobzová

Nokia chystá Barbie mobil. Žiadne moderné zariadenie nečakaj, má ísť o ružovú „vyklápačku“

TECH BARBIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ak si fanúšik Barbie a miluješ retro, Nokia má pre teba zaujímavú novinku.

Značka Nokia dnes rozhodne nie je lídrom na trhu s mobilných telefónmi. Niektoré jej modely sú však vďaka svojej nerozbitnosti považované za legendárne. A zdá sa, že by mohla byť opäť na vzostupe. Pomôcť by jej k tomu mohla spolupráca so spoločnosťou Mattel.

Ako upozornil server The Verge, spoločnosť HMD (pod ktorú Nokia spadá) oznámila niekoľko noviniek, ktoré tento rok chystá. Medzi nimi je napríklad aj nový retro telefón značky Nokia a smartphone značky HMD. Ďalším novým produktom by mal byť Barbie mobil, ktorý fínska technologická spoločnosť plánuje v spolupráci s firmou Mattel. Dočkáme sa ho už v júli 2024.

Nebude to žiadna veľká technologická vymoženosť. Aj v prípade Barbie telefónu Nokia stavila na retro. Nečakaj teda ohybný displej, malo by ísť o „véčkový“ vyklápací telefón, samozrejme, v ružovej farbe a s logom Barbie. Na svoje si tak prídu hlavne nenároční používatelia alebo fanúšikovia Barbie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia