Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2024 o 15:00
Čas čítania 1:01

Predstavujeme ti platformu Refresher Market. Nakupuj tenisky a streetwear za najvýhodnejšiu cenu na trhu len jedným klikom

REFRESHER STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Nestrácaj čas scrollovaním a hľadanie top dealov nechaj na nás.

Zaujímavý a kvalitný streetwear je naša srdcovka. Baví nás informovať ťa o tom, čo je práve HOT a na aké nové releasy tenisiek a oblečenia sa môžeš počas nadchádzajúcich sezón tešiť. Pripravili sme platformu, ktorá určite poteší našich verných sneakerheads. Spoznaj Refresher Market, tvoj nový go-to vyhľadávač tenisiek, streetwearového oblečenia a doplnkov.

Ako to funguje? Predstav si, že zbadáš na Instagrame zelené New Balance 550, ktoré má na sebe Hailey Bieber aj Pedro Pascal. Ďalej vidíš, ako sa Jacob Elordi premáva po New Yorku v bunde Carhartt WIP Detroit v novom farebnom vyhotovení. Samozrejme, že chceš vedieť, či sú tieto novinky dostupné aj u nás a zároveň v ktorom obchode majú najvýhodnejšiu cenu.

Zadaj názov tenisiek alebo oblečenia, po ktorých túžiš, do vyhľadávača na Refresher Market. Takto jedným klikom zistíš, v ktorých e-shopoch je vybraný tovar dostupný a kde má najlepšiu cenu.

refresher market
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý
Ako nakúpiš cez Refresher Market?

  • Zadaj do vyhľadávača na Refresher Market želaný produkt alebo značku.
  • Následne sa ti zobrazí ponuka všetkých e-shopov, ktoré hľadaný tovar ponúkajú.
  • Porovnaj si cenovky a dostupnosť a klikni na možnosť, ktorá sa ti najviac pozdáva. Refresher Market ťa priamo presmeruje na nákup do zvoleného e-shopu. 
vyhľadaj cez Refresher Market

Ak Refresher Market už poznáš, nemusíš sa obávať, podstránka Bazár bude jeho súčasťou aj naďalej. Na tomto mieste sú len fashion poklady, ktoré posúvajú ďalej naši sledovatelia. 

Daj si pozor, prostredníctvom Marketu môžeš jedným klikom prehľadávať ponuku známych módnych e-shopov. Bazár je secondhand, prostredníctvom ktorého môžeš predávať (alebo nakupovať) topánky a oblečenie zo svojho šatníka.

refresher market
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý
nakupuj alebo predávaj cez bazár
Domov
Zdieľať
Diskusia