Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. februára 2024, 11:02
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Z Borderlands je akčná komédia. Cate Blanchettt a Kevin Hart zabíjajú šialencov na bláznivej planéte

Z Borderlands je akčná komédia. Cate Blanchettt a Kevin Hart zabíjajú šialencov na bláznivej planéte
Zdroj: Legendary Pictures
FILMY A SERIÁLY BORDERLANDS FILM
Uložiť Uložené

Borderlands bude akčná sci-fi komédia so známymi hollywoodskymi hercami. Sleduj trailer na lovcov pokladov.

Po pozretí tohto traileru sa asi mnohí spýtajú, ako sa producentom podarilo získať Cate Blanchett. Je to, ako keby DiCaprio hral v Ant-Manovi. Borderlands totiž bude akčný, zábavný sci-fi film, ktorý sa zrejme vôbec nebude brať vážne. Režíroval ho Eli Roth (Hostel, Death Wish, Knock Knock), ktorý natočil množstvo priemerných až zlých filmov. 

Odporúčané
Lepšie ako House of Ninjas. Seriál Warrior je ako Ip Man s brutálnymi bitkami a sexom, ktoré robili 50 rokov Lepšie ako House of Ninjas. Seriál Warrior je ako Ip Man s brutálnymi bitkami a sexom, ktoré robili 50 rokov 21. februára 2024, 13:30

Blanchett si zahrá postavu menom Lilith, ktorá bude známa hráčom. Borderlands totiž natočili podľa slávnej hernej série a vo filme bude z hier viacero postáv. Niektoré stvárnia aj Kevin Hart či Jamie Lee Curtis. Jack Black zase nahovorí robota Claptrapa.

Spoločne dajú dohromady partiu lovcov pokladov, ktorí sa pokúsia nájsť legendárny poklad v skrytom bunkri na planéte plnej šialencov a vrahov. Borderlands zavíta do kín 9. augusta 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia