Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2024, 16:44
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Elden Ring: Shadow of the Erdtree vyjde v júni 2024. Prvý trailer ukazuje súboje s neuveriteľnými bossmi

Elden Ring: Shadow of the Erdtree vyjde v júni 2024. Prvý trailer ukazuje súboje s neuveriteľnými bossmi
Zdroj: Bandai Namco
TECH ELDEN RING
Uložiť Uložené

Prvé zábery z očakávaného bonusového obsahu pre Elden Ring sú famózne. Pôjde o novú hru či datadisk?

Elden Ring bola úchvatná hra od štúdia From Software (Bloodborne, Sekiro, Dark Souls), ktorej sme neudelili 10/10 len pre pochybnú technickú stránku. Strávili sme v nej však 100 hodín a uchvátila celý svet. Fanúšikovia hry tak s nadšením očakávali príbehové rozšírenie s názvom Shadow of the Erdtree. 

Odporúčané
RECENZIA: Helldivers 2 je aktuálne najzábavnejšia multiplayerová hra na PC a PS5. Zároveň je nehrateľná RECENZIA: Helldivers 2 je aktuálne najzábavnejšia multiplayerová hra na PC a PS5. Zároveň je nehrateľná 20. februára 2024, 18:00

Z rozšírenia sa však v priebehu vývoja stal oveľa ambicióznejší projekt. Svojím rozsahom ide v podstate o pokračovanie jednotky. V hre budú nové oblasti, nepriatelia, zbrane, súboje s bossmi a podľa trailera aj animácie pre hlavnú postavu. Nový obsah predstavuje desiatky hodín zábavy.

Datadisk vyjde 21. júna 2024 a bude stáť 40 eur. Dostupný bude pre všetky platformy, na ktoré vyšla aj pôvodná hra (PC, PS4/5, Xbox One/Series X/S). 

Domov
Zdieľať
Diskusia