Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2024, 17:00
Čas čítania 0:59
Eva Thonhauserová

GALÉRIA: Kontrafakt ovládol najväčšiu bratislavskú arénu veľkolepou šou, pred takmer 10-tisíc ľuďmi zazneli najväčšie hity

SLOVENSKO KONCERTY KONTRAFAKT SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Už čoskoro budeš môcť vidieť aj vystúpenie Rytmusa v O2 Aréne, kde odohrá svoj prvý sólo koncert.

Legendárny Kontrafakt v piatok odpálil šou v bratislavskej Tipos Aréne. Takmer 10-tisíc divákov bolo svedkami energického koncertu plného emócií, nechýbali najväčšie hity a vizuálna šou doplnená o svetelné prvky. Ide tak o najväčší rapový koncert domácej kapely na Slovensku.

Organizátori sľubujú ďalšie projekty

Koncert organizovali v spolupráci s Kontrafaktom producenti z Mafia Records a Tvoj Tatko Records. Tí vyjadrili radosť z úspechu podujatia. „Bola to pre nás veľká výzva, ale vďaka skvelej práci celého tímu a podpore našich partnerov sa nám podarilo priniesť fanúšikom nezabudnuteľný zážitok. Sme im vďační za podporu a tešíme sa na ďalšie projekty, na ktorých teraz pracujeme,“ uviedol Jiří Pikrt, generálny riaditeľ vydavateľstva Mafia Records.

Koncert Kontrafaktu na zimnom štadióne potvrdil, že skupina je stále jednotkou na hudobnej scéne a že má naďalej veľký vplyv na fanúšikov po celom Slovensku. Celý set bratislavského koncertu mal nevídané rozmery vrátane veľkej LED steny, glóbusu vznášajúceho sa nad publikom, obrovského množstva pyrotechniky a veľkej svetelnej šou.

Prišli fanúšikovia z celého Slovenka 

„Na sociálnych sieťach sme sledovali zábery ľudí, ktorí sa vydali na cestu z rôznych kútov Slovenska len kvôli tomuto koncertu, a sme naozaj radi, že sme mohli našim fanúšikom sprostredkovať nezabudnuteľný zážitok. Preto by sme chceli vyjadriť úprimné poďakovanie Kontrafaktu, všetkým účinkujúcim, nášmu tímu, našim partnerom a najmä vám, milí fanúšikovia, ktorí ste prišli na Zimný štadión Ondreja Nepelu,“ povedal jeden z producentov z Mafia Records Tomáš Snášel.

Trio raperov sľubuje, že bude v tomto úspešnom projekte pokračovať a fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšie koncerty.

Koncert Kontrafaktu. Koncert Kontrafaktu.Koncert Kontrafaktu. Koncert Kontrafaktu.
Zobraziť galériu
(19)
Domov
Zdieľať
Diskusia