Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. januára 2024, 15:13
Čas čítania 0:41
Karolína Uličná

Speváčka Tina mieri do Let’s Dance, neodradila ju ani vážna choroba

OSOBNOSTI LET'S DANCE SPEVÁCI A SPEVÁČKY TANEC TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

V marci sa diváci môžu opäť tešiť na obľúbenú tanečnú šou.

Najsledovanejšia šou z dielne Markízy Let's Dance sa pomaly rozbieha. Televízia síce ešte neoznámila oficiálny dátum štartu tanečnej série, divákom však pomaly odhaľuje tanečníkov aj tanečníčky a vyzerá to tak, že sa je na čo tešiť.

Najnovšie meno zverejnené na instagramovom profile letsdance.markiza poteší aj hudobných nadšencov. „Na tanečnom parkete predvedie svoj temperament jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok Tina. Veľmi nás teší, že pozvanie do šou prijala, a sme presvedčení, že na parket prinesie skvelú energiu a ukáže výnimočné tanečné vystúpenia, ktoré si divákov podmania rovnako ako jej zamatový hlas a hudobná tvorba,“ informovala Markíza.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

39-ročnú speváčku tak čakajú dlhé a náročné tréningy, ale na celý proces sa veľmi teší: „Ďakujem za takúto masívnu podporu a že zdieľate so mnou vašu radosť,“ odkázala fanúšikom v komentári.

Tinu neodradilo ani ochorenie, na ktoré sa roky lieči. Keď mala 31 rokov, lekári jej diagnostikovali vážne celoživotné ochorenie – sklerózu multiplex, ktoré spôsobuje poškodenie nervového systému a útočí najmä na nervy mozgu, miechy či zraku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia