Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. januára 2024, 8:30
Čas čítania 0:49
Barbora Adamkovičová

FOTO: Kanye West sa pýši titánovým úsmevom za takmer milión eur

OSOBNOSTI JAMES BOND KANYE WEST
Uložiť Uložené

Stáli viac ako 780-tisíc eur. Raper na svojom vzhľade skutočne nešetril.

Kanye West opäť šokoval svojich fanúšikov. Podľa denníka The Daily Mail si v rámci svojho najnovšieho výstrelku dal vytrhať všetky zuby a následne ich nahradil titánovými protézami. Raper chcel napodobniť vzhľad záporáka Jawsa z obľúbeného trháka o agentovi 007. Magazín Complex však namieta, že Daily Mail sa mýli a Ye si svoje zuby nechal a titán si tam len nalepil. Toto tvrdenie na Instagrame podporil aj samotný zubár, ktorý zákrok robil.

Naozaj drahý úsmev

S novým úsmevom sa pochválil na Instagrame. Podľa denníka Daily Mail si hudobník čeľusť navrhol sám a vraj má byť „drahšia ako diamanty“. Špeciálny model implantátu je na mieru vyrobený Westovi a denník píše, že stál približne 850-tisíc dolárov, čo je v prepočte viac než 780-tisíc eur. 

O jeho nový vzhľad sa postaral doktor Thomas Connelly spolu s tímom zubného technika. Lekár v rozhovore pre denník povedal: „Bolo mi potešením pracovať s Westom na každom detaile. Jeho vízia umeleckého chrupu presahuje dentálny vývoj. Toto spojenie so zubnou vedou vytvorilo nový vzhľad, ktorý je impozantný!“

Odporúčané
Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? 29. apríla 2024, 14:30

Kontroverzný raper si už zákroky podobného typu v minulosti vyskúšal. V roku 2010 ukázal svetu zlatý a diamantový úsmev. „Myslím, že existujú veci, ktoré by rockové hviezdy mali robiť,“ vyhlásil v rozhovore s Ellen DeGeneres.

kanye west
Zdroj: Instagram/@kanyewest

 Jaws, postava, ktorou sa raper inšpiroval:

jaws, kanye west
Zdroj: Instagram/@kanyewest
Domov
Zdieľať
Diskusia