Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2024, 14:05
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

VIDEO: Muž sa rozhodol pre bizarné tetovanie, monogram Louis Vuitton mu teraz zdobí celú tvár

ZAUJÍMAVOSTI LOUIS VUITTON SPRÁVY ZO SVETA TETOVANIE
Uložiť Uložené

Ikonický motív luxusného brandu si muž zamiloval natoľko, že si ho neváhal zvečniť priamo na viacerých miestach tváre.

Tetovač Landon Redd zo Severnej Karolíny na Instagrame zverejnil zábery svojej bizarnej práce. Jednému z klientov na požiadavku vytetoval logo značky Louis Vuitton priamo na tvár.

Ikonický motív luxusného brandu si muž zamiloval natoľko, že si ho neváhal zvečniť priamo na viacerých miestach tváre. Medzi očami mu svietia iniciály LV, monogram značky sa mu vyníma aj na obočí a celej brade. Po dokončení týchto partií sa muž rozhodol aj pre tetovanie čelenky – ako inak – s motívom francúzskeho módneho domu. 

Video sa stalo virálnym

Reakcie verejnosti na seba nenechali dlho čakať. Prvé zdieľané video má už takmer 1 380 000 pozretí a získalo desaťtisíce lajkov a zdieľaní. Ľudia v komentároch nešetria výsmechom aj kritikou, mnohí sa však zastávajú práce tetovača a upozorňujú, že iba splnil želanie svojho klienta. 

„Landon je úžasný tetovač, robí mi všetky tetovania, nemôže za to, kto si sadne do jeho kresla,“ napísal jeden z jeho klientov. „Absorbuje tá čelenka pot?“ Nedopustil si uštipačnú poznámku ďalší. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Landon Redd (@reddinktatts)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Landon Redd (@reddinktatts)

Domov
Zdieľať
Diskusia