Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. januára 2024, 20:00
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Džentlmeni Guya Ritchieho v seriálovej podobe na Netflixe. Priprav sa na drsnú britskú show a štýlovú namotávku

Džentlmeni Guya Ritchieho v seriálovej podobe na Netflixe. Priprav sa na drsnú britskú show a štýlovú namotávku
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE GENTLEMEN
Uložiť Uložené

Netflix odhalil prvé zábery z očakávaného seriálu The Gentlemen od Guya Ritchieho. V čom bude odlišný od filmu?

Na prelome rokov 2019 a 2020 vyšiel v kinách akčný krimifilm The Gentlemen od legendárneho režiséra Guya Ritchieho (Zbaľ prachy a vypadni, Podfu(c)k). Pre pandémiu nezarobil až tak veľa (120 miliónov celosvetovo), no stal sa z neho menší kultový hit. Snímka zaujala aj Netflix, ktorý Ritchieho poveril, aby vymyslel spin-off seriál. 

Odporúčané
Slovenský výherca Emmy Dávid Štumpf: Po pol roku práce nám z Marvelu volali, že nám rušia všetky animácie (Rozhovor) Slovenský výherca Emmy Dávid Štumpf: Po pol roku práce nám z Marvelu volali, že nám rušia všetky animácie (Rozhovor) 15. januára 2024, 12:30

Ten sa bude odohrávať v rovnakom svete ako film. Diváci sa v ňom však zoznámia s novými postavami a príbehom. Hlavnou postavou je Eddie Horniman (Theo James), ktorý nečakane zdedí majetok a firmu svojho otca. Zistí však, že otec vládne marihuanovému obchodu. Okolo jeho rodiny a novonadobudnutého majetku sa zrazu vynoria bossovia z kriminálneho podsvetia. Eddie sa rozhodne prekabátiť ich a zabezpečiť si tak svoje miesto vo svete zločinu. 

Guy Ritchie seriál vymyslel a prvé dve časti aj režíroval. Celú prvú sériu diváci uvidia na Netflixe už v marci 2024. Okrem Thea Jamesa si v nej zahrali aj Kaya Scodelario (Piráti Karibiku 5), Giancarlo Esposito (Better Call Saul, Breaking Bad) či Vinnie Jones (Polnočný vlak, Zbaľ prachy a vypadni). 

Domov
Zdieľať
Diskusia