Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. januára 2024, 12:30
Čas čítania 0:16
Dominik Vetrák

TRAILER: Drsná kriminálna detektívka Tokyo Vice o jakuze sa už čoskoro vráti na obrazovky s 2. sériou. Ktoré postavy to neprežijú?

TRAILER: Drsná kriminálna detektívka Tokyo Vice o jakuze sa už čoskoro vráti na obrazovky s 2. sériou. Ktoré postavy to neprežijú?
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY TOKYO VICE
Uložiť Uložené

Prvý trailer na 2. sériu Tokyo Vice vracia divákov do Japonska ovládaného jakuzou.

Drsná detektívka Tokyo Vice prekvapila divákov svojím zábavným formátom. Sledovať dobrodružstvá novinára Jakea Adelsteina, ktorý ide tvrdo po japonskej mafii (jakuza), bolo napínavé a dramatické. 

Odporúčané
Slovenský výherca Emmy Dávid Štumpf: Po pol roku práce nám z Marvelu volali, že nám rušia všetky animácie (Rozhovor) Slovenský výherca Emmy Dávid Štumpf: Po pol roku práce nám z Marvelu volali, že nám rušia všetky animácie (Rozhovor) 15. januára 2024, 12:30

Prvá séria sa skončila bez uzatvorenia dôležitých dejových línií. Tvorcovia dostali šancu uzavrieť ich v druhej sérii, ktorá na HBO Max začne vychádzať už 8. februára 2024. Okrem Ansela Elgorta v hlavnej úlohe sa vráti aj Ken Watanabe ako odhodlaný detektív, ktorý Jakeovi pomáha.  

Domov
Zdieľať
Diskusia