Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. januára 2024, 11:42
Čas čítania 1:16
Barbora Adamkovičová

Matthewa Perryho obvinila bývalá snúbenica z napadnutia. Počas hádky vraj po nej hodil konferenčný stolík

OSOBNOSTI MATTHEW PERRY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Keď ho snúbenica konfrontovala s tým, že ju podvádza, hodil po nej kus nábytku.

Dnes už zosnulý herec a hviezda sitkomu Priatelia Matthew Perry vraj počas svojho života fyzicky napadol niekoľko žien vrátane svojej bývalej snúbenice Molly Hurwitz. Len pár mesiacov po jeho náhlom úmrtí ho Hurwitz obvinila z útoku a prezradila pravdu o ich spoločnom živote.

Exkluzívne pre denník Daily Mail priznala, že do nej počas jednej z ich hádok vraj hodil konferenčný stolík. Jeho blízki ho aj tesne pred smrťou údajne označovali za „neuveriteľne samotárskeho“ či „nahnevaného a zlého“.

Přátelé
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)

Matthew Perry vraj mával nervové zrútenia, počas ktorých sa správal nepríčetne. Jeho bývala láska prehovorila o tom, že údajne hodil jednu zo svojich najlepších priateliek Morgan Moses do steny a vtedajšiu snúbenicu Molly na posteľ. 

Morgan Moses mu vraj pomáhala vyhýbať sa omamným látkam a zostať „čistým“. Tieto závažné obvinenia môžu zásadne poškodiť meno a pamiatku herca, ktorého aj napriek jeho problémom so závislosťou milovali tisíce ľudí po celom svete. 

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Perry a Hurwitz začali randiť ešte v roku 2018 a po dvoch rokoch sa zasnúbili. V roku 2021 však Hurwitz verejne oznámila ich rozchod a dokonca prezradila prečo. Perry údajne flirtoval s len 19-ročným dievčaťom na zoznamovacej aplikácii. Hurwitz ho následne konfrontovala a obvinila z podvádzania, na čo herec reagoval tým, že po nej hodil kus nábytku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Denník tiež uvádza, že hviezda z Priateľov s užívaním drog nikdy neprestala. „Každému klamal o tom, že je čistý. Nikdy nebol. Je to veľmi smutné. Najväčšiu lož, ktorú opakoval, adresoval pravdepodobne samému sebe,“ povedal jeho blízky priateľ Moses v rozhovore.

Výsledky pitvy odhalili, že herec zomrel v dôsledku predávkovania ketamínom, údajne ho mal v tele toľko, koľko má pacient v nemocnici počas úplnej anestézie. Napriek tomu, že Perryho dennodenne monitoroval tím zdravotných sestier, ktoré mali dozerať na jeho triezvy stav, dával si vraj donášať drogy od dievčat, ktoré stretol na online zoznamkách. Údajne išlo o tabletky v hodnote až 6 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia