Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. januára 2024, 7:25
Čas čítania 0:33
Eva Thonhauserová

18-ročná tiktokerka obhajuje svoj vzťah so 60-ročným priateľom. Toto odkázala svojim kritikom

ZAHRANIČIE INFLUENCERI SPRÁVY ZO SVETA TIK TOK
Uložiť Uložené

Keď začala Keisha Louise pridávať obsah so svojím priateľom na TikTok, spustila sa vlna kritiky.

Len 18-ročná tiktokerka Keisha Louise obhajuje na svojom profile vzťah so 60-ročným Dimitriosom Fotisom, upozorňuje portál unilad.com

Po tom, ako tiktokerka začala pridávať na svoj profil videoobsah zo spoločných tréningov, dovoleniek i zo súkromia domova, spustila sa vlna kritiky od používateľov sociálnej siete TikTok. Tí kritizovali 42-ročný vekový rozdiel, spochybňovali jej zámery s Fotisom a označovali ho za nesprávny.

Po negatívnom ohlase sa Louise v závere roka 2023 vyjadrila, že sa stiahne zo sociálnych médií, no stále bude z času na čas chodiť na TikTok v live prenosoch, aby pozdravila fanúšikov. 

Aj po novom roku tiktokerka obhajovala svoj vzťah prostredníctvom komentárov, kde písala o obrovskej láske, ktorú cíti k svojmu 60-ročnému priateľovi. Takisto uviedla, že za celý život sa necítila viac bezpečne. Louise sledovateľom odkazovala, že vek je len číslo a že podstatné je to, čo majú dvaja ľudia v srdci. 

18-ročná tiktokerka je na fotke spolu so 60-ročným priateľom Dimitriosom Fotisom.
18-ročná tiktokerka je na fotke spolu so 60-ročným priateľom Dimitriosom Fotisom. Zdroj: TikTok @nikeishalouise
Domov
Zdieľať
Diskusia