Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. decembra 2023, 16:41
Čas čítania 0:33
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Čech ukradol v obchode mäso v hodnote 1 200 eur. Nákupný vozík vážil takmer 200 kg

ZAUJÍMAVOSTI ČESKÁ REPUBLIKA KRÁDEŽ POLÍCIA ČR
Uložiť Uložené

Polícia žiada verejnosť o pomoc, páchateľa sa totiž dosiaľ nepodarilo identifikovať.

Česká polícia stále vyšetruje lúpež z Hradce Králové. Muž si v nákupnom vozíku z obchodného centra odniesol mäsové výrobky v hodnote vyše 1 200 eur. K incidentu došlo už v novembri, no polícia o tom informuje až teraz. Po páchateľovi stále pátra a o pomoc prosí aj verejnosť, informuje o tom český portál iDnes.cz

Z kamerových záznamov je zatiaľ známe to, že muž prišiel pred obchod krátko pred 20. hodinou večer v tmavom aute spolu s ďalším mužom a dvoma ženami. Tí nakupovali tiež, no pri pokladni zaplatili. 

„Muža podozrivého z krádeže zachytila kamera s nákupným vozíkom naloženým najmä údeninami a mäsom s celkovou váhou minimálne 173 kilogramov,“ prehovorila hovorkyňa miestnej polície Iva Kormošová.

V závere sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc muža identifikovať a objasniť prípad. Dotyčnému hrozí za krádež trest odňatia slobody až na dva roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia