Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. decembra 2023, 7:30
Čas čítania 5:25
Martin Adam Pavlík

Momo stratil nervy a bol diskvalifikovaný, Flexking opäť ukončoval pred limitom. Pobije sa čoskoro aj Plačková? (Report z FNC 5)

Momo stratil nervy a bol diskvalifikovaný, Flexking opäť ukončoval pred limitom. Pobije sa čoskoro aj Plačková? (Report z FNC 5)
Zdroj: Fight Night Challenge
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ako dopadol zatiaľ najväčší turnaj Fight Night Challenge?

Dlhé, často napínavé trojkolové bitky, zvraty aj ohlásenie prekvapivých nových zápasov. To všetko ponúkol už piaty, doposiaľ najväčší a najdrahší turnaj organizácie Fight Night Challenge (FNC), známej najmä pre zápasy hudobníkov a influencerov. Konal sa v bratislavskej Tipos Aréne. Akcia sa tam nakoniec presunula pre veľký záujem ľudí.

Tisíce divákov prišli podporiť svojich favoritov či možno idoly a vytvorili parádnu atmosféru, čím boxerov namotivovali k ešte lepším výkonom. V ringu to viackrát poriadne vrelo a nevraživosť medzi súpermi bolo cítiť pri každom pohľade a aj údere.

Domov
Zdieľať
Diskusia