Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2023, 11:33
Čas čítania 0:48
Adriana Královičová

Fenty x Puma priniesli upgrade obľúbených tenisiek. Cena Rihanninej novinky s nadrozmernou podrážkou ťa poteší

Fenty x Puma priniesli upgrade obľúbených tenisiek. Cena Rihanninej novinky s nadrozmernou podrážkou ťa poteší
Zdroj: Fenty x Puma
MÓDA MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Riri nikdy nesklame.

Rihanna sa ako kreatívna riaditeľka spojenia Fenty x Puma opať realizovala. Výsledkom je kolekcia s názvom Phatty. Fanúšikom priniesla „upgrade“ obľúbeného dizajnu tenisky Creeper.

Od Riri žiadnu nudu nečakaj. Tentokrát je hnedá podrážka väčšia, odvážnejšia a hrubšia ako kedykoľvek predtým. Semišový materiál zostáva. Ceny sa pohybujú od  60 do 130 eur, tenisky sa na trh dostanú 1. decembra 2023. Prví záujemcovia sa môžu do virtuálneho radu „postaviť“ už dnes. „Konečne! Teším sa na návrat Creepers,“ tešia sa fanúšikovia.

Fenty x Puma obuv tenisky Rihanna móda
Zdroj: Fenty x Puma

Prvý prototyp tenisky nemecká značka uviedla na trh v roku 2015. Mnohí módni nadšenci si vtedy zamilovali ikonickú hnedú podrážku a semišový materiál topánky. Pomocou svojského dizajnérskeho jazyka ich Rihanna pozdvihla na inú úroveň.

V rámci najnovšej kolekcie Fenty x Puma je tento „twist“ k dispozícii v troch odvážnych farbách. Vyberať si budeš môcť z klasickej čierno-bielej, modro-zelenej, levanduľovo-čerešňovej farby. Ktorá je tvoj favorit?

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

„Vzali sme nášho OG Creepera a urobili sme ho väčším a drsnejším. Pri navrhovaní Creeper Phatty sme chceli znovu použiť podrážku Creeper, ktorú si mnohí obľúbili. Je to klasická silueta, ktorá ľuďom chýbala, takže jej nový dizajn musel byť ešte výraznejší,“ hovorí Rihanna v tlačovej správe. Kolekcia zahŕňa obuv pre ženy, mužov aj deti. 

Všetky modely objavíš v galérii nižšie. 

Fenty x Puma Rihanna MódaFenty x Puma Rihanna MódaFenty x Puma Rihanna MódaFenty x Puma Rihanna Móda
Zobraziť galériu
(16)
Domov
Zdieľať
Diskusia