Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Cinema City.
28. novembra 2023, 10:00
Čas čítania 2:00

Film a neobmedzená konzumácia pukancov za 33 eur? Takto to vyzerá v jedinom all inclusive VIP kine na Slovensku (Report)

FILMY A SERIÁLY CINEMA CITY THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES
Uložiť Uložené

V cene lístka vybavíš film, drinky a dokonca aj teplú večeru.

Nová VIP zóna je lákadlom Cinema City v bratislavskej Eurovei. Má štyri luxusné sály s kapacitou 58 až 94 miest, vlastnú reštauráciu a bar. Zároveň je jediná svojho druhu na Slovensku.

Menšie sály, sledovanie filmu vo veľkom kresle s vyloženými nohami a „all you can eat“ reštaurácia ťa presvedčia, že 33 eur za VIP lístok nemusí byť až tak veľa. 

Premiéru očakávaného prequelu zo série Hunger Games: Balada o hadoch a vtáčatkách sme si 16. novembra užili aj my na špeciálnom Refresher premietaní práve v jednej z VIP sál v Cinema City
cinemacity
Zdroj: Refresher

Uzatvorenú VIP zónu nájdeš za pokladňami vľavo. Dnu sa dostaneš iba s VIP lístkom, a to najskôr 30 minút pred začiatkom filmu. Uvádzač ťa privíta a podá ti aktuálne menu. Všetky štyri sály majú spoločný bar, reštauráciu a toalety.

Prvou vecou, ktorú okamžité oceníš (obzvlášť, ak máš so svojou polovičkou rande), je pestrá ponuka teplých a studených jedál – vychutnáš si predjedlá, cestoviny, pizzu, šaláty, čerstvé pečivo, nátierky a dezerty. 

cinemacitycinemacityCinemacitycinemacity
Zobraziť galériu
(6)

V menu, ktoré zostavil šefkuchár Moran Lidor, nájdeš jedlá ako thajský šalát Pad Thai, talianske kura piccata, bylinkové zemiaky, pizzu Margaritu alebo čokoládové brownies so slaným karamelom. Prísť do kina s prázdnym žalúdkom (a hlavne načas) sa v tomto prípade oplatí, keďže máš v cene lístka plnohodnotnú večeru. 

Jedlo v reštaurácii je už vopred nachystané a obsluha všetko pravidelne dopĺňa, takže sa nemusíš stresovať tým, že budeš dlho čakať a nestihneš začiatok filmu. Niekoľkočlenný personál sa postará o to, aby ti nič nechýbalo.

Ak ťa po návšteve bufetu neprepadne food coma, vo filmovom bare ešte môžeš využiť neobmedzenú konzumáciu popcornu, nachos, kávy, čaju a iných nealko nápojov. Jediné, za čo si priplatíš, je alkohol.

Všetko z filmového baru si môžeš zobrať do sály so sebou. Ak patríš medzi ľudí, ktorí zjedia pukance ešte počas upútaviek, určite oceníš, že si svoje zásoby môžeš dopĺňať ešte počas prvých 60 minút filmu. Vďaka reštaurácii a filmovému baru si vychutnáš teplé jedlo, snacky a drinky až hodinu a pol dokopy.

cinemacity
Zdroj: Refresher

Najväčšou výhodou VIP zóny sú však priestranné a polohovateľné sedačky. V rade je ich len osem až desať (podľa kapacity konkrétnej sály), vďaka čomu nemáš pocit, že sa s ostatnými tlačíš ako sardinka v konzerve.

Okolo seba máš dosť miesta, takže nenarážaš lakťami do ľudí, máš si kde odložiť jedlo a tiež si môžeš bez obáv vyložiť nohy a polohovať sedačku podľa potreby. Dokonca si môžeš spraviť až ležadlo, vďaka čomu si užiješ sledovanie aj v nižších radoch a nebude ťa bolieť krk. Chýba už len deka a si ako doma na gauči.

Cinema CityCinema CityCinema CityCinema City
Zobraziť galériu
(5)

Kožené sedačky sú natoľko mäkké a pohodlné, že pri dlhších filmoch, akými bol aj prequel Hunger Games, zapustíš korene a nebude sa ti chcieť odísť z VIP salónika domov. 

pozri si aktuálny VIP program
VIP premietanie môžeš aj niekomu darovať – poukážku si môžeš kúpiť pri pokladni v ktoromkoľvek kine v sieti Cinema City. Dokonca si môžeš prenajať aj celú VIP sálu na narodeninovú oslavu či firemnú akciu. Personál ti pomôže s výberom vhodného filmu a zabezpečí organizáciu eventu. Viac informácií sa dozvieš TU.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Domov
Zdieľať
Diskusia