Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. novembra 2023, 13:38
Čas čítania 0:34
Adriana Královičová

FOTO: Sukňa v štýle uteráka? Balenciaga predáva bizarný kúsok, z ceny sa ti zatočí hlava

KULTÚRA BALENCIAGA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

„Tento look som mala na sebe dnes ráno,“ vtipkujú ľudia.

Značka Balenciaga nezostala svojej povesti nič dlžná. Kreatívny riaditeľ Demna Gvasalia ti ponúka ďalší bizarný kúsok. V najnovšej kolekcii nájdeš sukňu, ktorá pripomína ‚look‘, akoby si práve vyšiel/-la zo sprchy. Virálna Towel skirt môže byť oddnes tvoja, na oficiálnej stránke značky ju kúpiš za 695 eur. Záujemcovia si musia bizarný kúsok predobjednať. „Bathhouse Couture,“ vtipkujú fanúšikovia na adresu značky.

Odporúčané
Šaty za 100-tisíc alebo slnečné okuliare za 20-tisíc eur. Ceny za haute couture novinky Balenciaga sú ako z inej dimenzie Šaty za 100-tisíc alebo slnečné okuliare za 20-tisíc eur. Ceny za haute couture novinky Balenciaga sú ako z inej dimenzie 6. júla 2023, 11:26
Balenciaga  móda
Zdroj: Balenciaga

Kúsok sa ničím nelíši od bežného uteráka, ktorý máš v kúpeľni, odlišuje ho len logo Balenciaga. Sukňa je vyrobená z froté bavlny, je unisex, vnútri má dokonca dva gombíky s nastaviteľným opaskom.

„Nemôžem tomu uveriť. Naozaj toto niekto považuje za oblečenie? Kto sa jedného dňa rozhodol, že toto sa bude vnímať ako móda?“ kritizujú ľudia. Nájdu sa však medzi nimi aj módni nadšenci, ktorí sa z kúska tešia. „Ja ako šialený milovník Balenciag, by som si to určite obliekol. Aspoň zo žartu,“ píše komentujúci na Instagrame.

Balenciaga  móda Balenciaga  móda Balenciaga  móda Balenciaga  móda
Zobraziť galériu
(6)
Anketa:
A čo ty? Vzal/-a by si si na seba tento kúsok?
Zo žartu áno, ale zdá sa mi to prehnane drahé.
Je to cool, inšpirujem sa svojou kúpeľňou.
NIE!
Zo žartu áno, ale zdá sa mi to prehnane drahé.
14 %
Je to cool, inšpirujem sa svojou kúpeľňou.
17 %
NIE!
69 %
Domov
Zdieľať
Diskusia