Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2023, 12:33
Čas čítania 0:27
TASR

Z Bratislavy rovno do exotiky. Letisko pridalo novú priamu linku do destinácie, ktorú Slováci milujú

NEWS CESTOVANIE DOVOLENKA LETISKO PLÁŽE TURECKO
Uložiť Uložené

Nová linka bude lietať priamo do srdca Tureckej riviéry. Poteší milovníkov histórie, nočného života a pekných pláží.

Bratislavské letisko M. R. Štefánika zavedie od mája 2024 nové pravidelné letecké spojenie priamo do srdca Tureckej riviéry – do Slovákmi milovanej Antalye. 

Odporúčané
Boli sme v hoteli plnom nadržancov či fejkovom Disneylande pre dospelých. Toto je 7 miest, ktoré musíš zažiť na Tureckej riviére Boli sme v hoteli plnom nadržancov či fejkovom Disneylande pre dospelých. Toto je 7 miest, ktoré musíš zažiť na Tureckej riviére 23. júla 2023, 9:30

Novú leteckú linku bude prevádzkovať turecká letecká spoločnosť Pegasus Airlines. Cestovatelia si tak okrem charterových spojení do Turecka už môžu zadovážiť dovolenku v tomto letovisku aj individuálne, informovala v sobotu hovorkyňa letiska Veronika Tóthová.

Antalya
Zdroj: unsplash/zamedyanskiy

Nová priama linka začne lietať od 18. mája 2024, a to dvakrát týždenne, v stredu a sobotu. Pôjde tak už o druhé pravidelné letecké spojenie do Turecka. Z Bratislavy sa celoročne lieta do tureckého letoviska Dalaman, ktoré prevádzkuje letecká spoločnosť Ryanair.

Letenky do tureckej Antalye sú už v predaji. Priame letné spojenie do Antalye by malo predbežne fungovať do októbra 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia