Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2023, 10:53
Čas čítania 1:22
Karolína Uličná

VIDEO: Taylor Swift na koncerte zmenila text skladby, aby vyznala lásku NFL hráčovi. Z jeho reakcie sa ti roztopí srdce

OSOBNOSTI NFL POSITIVE VIBES TAYLOR SWIFT VZŤAHY
Uložiť Uložené

Po koncerte mu Taylor vletela do náručia a dali si vášnivý bozk.

Taylor Swift počas nedeľného koncertu v Buenos Aires dojala nielen fanúšikov, ale aj svoju novú lásku. Známemu NFL hráčovi Travisovi Kelceovi, s ktorým sa posledné mesiace intenzívne stretáva a randí, totiž venovala jednu zo skladieb, informuje Unilad.

Po tom, čo sa v septembri country-popová hviezda ukázala na zápase Travisovho tímu Kansas City Chiefs a rozpútala tým poriadny ošiaľ, sa teraz ich roly vymenili. Tentoraz totiž vo VIP sektore nepovzbudzovala Taylor jeho, ale Travis ju.

34-ročný športovec ostal v šoku, keď Taylor počas záverečnej fázy svojej Eras Tour zaspievala skladbu Karma, ktorej však pozmenila text a venovala ho práve jemu. Fanúšikovia ihneď pochopili, o čo ide.

Originálny text znie: „Pretože karma je môj frajer, karma je boh.“ Speváčka namiesto toho zaspievala: „Karma je ten chlapík z Chiefs (Travisov tím, pozn. red.), ktorý sa ku mne vracia priamo domov.“ Travis, chytajúc sa za tvár, neskrýval úprimný úžas a prekvapenú reakciu.

Reakcia Travisa roztopila srdcia prítomných divákov, ale aj ľudí na sociálnych sieťach. Video z toho sa totiž okamžite začalo šíriť na internete. Na Twitteri však trenduje aj ďalšie video z tohto koncertu, keď sa po skončení šou momentálne najpopulárnejšia popová speváčka rozbehla ku Kelceovi s otvorenou náručou a za sprievodu diváckeho kriku a ovácií si dali vášnivý bozk.

Športovec sa vďaka Taylor stal známym aj medzi ženským publikom. V čase, keď začali vychádzať ich prvé spoločné fotky a videá, si prilepšil o milióny followerov na Instagrame. Aktuálne má 4,8 milióna followerov, pričom ešte pred tromi mesiacmi mal „len“ 2,6 milióna. 

Odporúčané
Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA  Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA 28. septembra 2023, 15:30

Na sociálnych sieťach v tom čase začali trendovať fotografie z VIP sektora, v ktorom Taylor Swift v spoločnosti Kelceho matky vášnivo povzbudzovala tím Kansasu v ich drese. Po skončení zápasu sa dokonca fanúšikom podarilo nahrať video, ako spoločne odchádzajú zo štadióna Arrowhead, a na ďalšom zábere, ako nasadajú do auta a opúšťajú parkovisko. Viac o ich lovestory sa dočítaš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia