Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2023, 16:45
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Najskôr podanie rúk a potom hlavička do nosa. Tréner po dueli napadol zápasníka, ten skončil v nemocnici

VIDEO: Najskôr podanie rúk a potom hlavička do nosa. Tréner po dueli napadol zápasníka, ten skončil v nemocnici
Zdroj: Twitter/@Matysek88
ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY MMA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mužovi z Dagestanu v sekunde doslova „preplo“.

Ako informuje portál MMA Fanatik, na turnaji Hardcore MMA 75 v Rusku sa strhla hromadná bitka po tom, ako jeden z trénerov napadol zápasníka krátko po súboji. Išlo o príkladnú ukážku nešportového správania. 

Incident sa odohral po dueli Magomeda Akaeva a Shamila Magomedova. Zápas bol ukončený po tom, čo Magomedov adresoval svojmu súperovi nepovolený úder. Tento verdikt  sa príliš nepáčil jeho trénerovi, ktorý si však napadnutie víťaza zápasu rafinovane naplánoval a zamaskoval ho.

Za zápasníkom šiel najprv pokojne a podal mu ruku. V sekunde mu však uštedril tvrdú hlavičku priamo do nosa. Absolútne nikto vrátane napadnutého zápasníka to však nečakal a nastal čistý chaos.

Strhla sa bitka oboch tímov a do klietky museli nabehnúť maskovaní ochrankári, aby upokojili situáciu. Akaev nakoniec musel so zlomeným nosom odísť do nemocnice. 

Domov
Zdieľať
Diskusia