Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. októbra 2023, 16:20
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

VIDEO: Bradley Cooper sa v novom filme Maestro zmenil na nepoznanie. Zahral si slávneho skladateľa v rôznych fázach života

VIDEO: Bradley Cooper sa v novom filme Maestro zmenil na nepoznanie. Zahral si slávneho skladateľa v rôznych fázach života
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY MAESTRO
Uložiť Uložené

Netflix vydal trailer na svoj najočakávanejší film do konca roku – dramatickú biografiu od Bradleyho Coopera, ktorý film zrežíroval a aj si v ňom zahral.

Bradley Cooper už v mnohých filmoch nehrá, ale vždy, keď sa objaví na scéne, stojí to za to. Platí to v prípade Licoricce Pizza, A Star Is Born, ale aj v jeho role Rocketa v marvelovkách. Svoj herecký talent podľa zahraničných recenzentov potvrdil aj v biografickej dráme Maestro, ktorá dorazí na Netflix 20. decembra 2023.

Odporúčané
Myslíš si, že seriály od Marvelu sú prepadáky? Povieme ti, čo stojí za ich nízkou kvalitou Myslíš si, že seriály od Marvelu sú prepadáky? Povieme ti, čo stojí za ich nízkou kvalitou 26. októbra 2023, 9:00

Cooper si v nej zahral hlavnú rolu, napísal scenár, produkoval a aj režíroval. S produkciou mu pomáhali Martin Scorsese a Steven Spielberg, ktorý mal snímku pôvodne režírovať, ale vzdal sa jej v prospech Coopera.

Ten si v nej zahral legendárneho amerického producenta, skladateľa, dirigenta, pedagóga a klaviristu Leonarda Bernsteina. Zložil napríklad aj hudbu k oscarovému muzikálu West Side Story. Film zobrazí niekoľko desaťročí jeho života a zameria sa aj na vzťah s jeho manželkou Feliciou Montealegre (Carrey Mulligan). Zahrali si aj Matt Bomer či Maya Hawke.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia