Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. októbra 2023, 10:07
Čas čítania 0:41
Adriana Královičová

FOTO: Skims prichádza na trh s debutovou pánskou kolekciou. Kim Kardashian do sexy kampane obsadila Neymara

MÓDA KIM KARDASHIAN MÓDA
Uložiť Uložené

V kampani hviezda športové osobnosti.

Skims na trh uvádza debutovú kolekciu pánskeho oblečenia. Medzi produktami nájdeš pánsku spodnú bielizeň, športové oblečenie, bavlnené tričká aj ponožky. „Je to najpohodlnejšia spodná bielizeň, akú som kedy na sebe mal,“ hovorí basketbalista Shai Gilgeous-Alexander, ktorý sa stal tvárou kampane. Kolekciu budeš môcť objednávať už od 26. októbra 2023 na oficiálnej stránke. Ceny sa pohybujú od 18 do 62 eur, opäť kraľujú farby ako šedá, čierna, hnedá či krémová. Ideálny vianočný darček? 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SKIMS (@skims)

Tvárou debutovej kolekcie sa stali športovci, ktorí na fotkách a videách (okrem oblečenia) predvádzajú svoje vyšportované telá. Zakladateľka impéria Kim Kardashian do kampane obsadila okrem basketbalistov aj brazílskeho futbalistu Neymara. Ďalšími menami sú hráč NFL Nick Bosa či hviezda NBA Shai Gilgeous-Alexander. „Všetko kúpim na Vianoce,“ píše nadšený fanúšik. „To, že Kim zavolala Neymara, ma dostalo,“ pridávajú sa ďalší.  Zdá sa, že Kim so športovými menami urobila správny krok, kampaň je podľa ľudí poriadne horúca. „K svojej objednávke si prosím zabaliť aj Nicka Bosa, je jedno, v akej farbe boxeriek príde,“ komentuje fanúšička. 

Neymar. Neymar. Shai Gilgeos-Alexander. Nick Bosa.
Zobraziť galériu
(12)
Domov
Zdieľať
Diskusia