Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
9 nadupaných Halloween párties v Bratislave: Kam ťa v maske pustia zadarmo?

Hard Solution Halloween Mayhem – WAX2

Kedy? 28. 10. 2023 

Kde? WAX2, Štúrova 3 (mapa nižšie)

Cena vstupu: 8 až 10 eur 

Ak máš rád niečo drsnejšie, poriadnu hardcore halloweensku párty ti prináša Hard Solution. Uskutoční sa v priestoroch nového Waxu, kde ako headliner prijal pozvanie DJ Milan Lieskovský. Milan si pre teba vraj prichystal svoj historicky prvý „hadcore special“ set, pričom o support sa postará posádka Hard Solution teamu. Predtým než sa zúčastníš na tomto podujatí, nezabudni na halloweensky „spooky“ dresscode, ktorý je tu povinnosťou. 

Stranger Things on the Block Halloween 

Kedy? 31. 10. 2023 od 22.00 do 2.00 h

Kde? Temný Ost Block, Kamenné námestie 1 (mapa nižšie)

Cena vstupu: 5 eur

„If anyone asks, where I am, I'll be in Ost Block,“ začína sa text k podujatiu v Ost Blocku na stránke goout.net. Halloween bude v tomto prípade poňatý ako cesta v čase späť do osemdesiatych rokov, do mestečka Hawkins. Tematika večera je teda zrejme jasná, obleč sa do najlepšieho kostýmu a inšpiruj sa pri tom americkým seriálom Stranger Things. 

Čakajú na teba špeciálne drinky a o hudbu sa postará nesmrteľné duo Whithe a Blame Your Genes, ktoré začne temnými synťákmi a skončí poriadnym ravom. 

Halloween Rave – Pink Whale 

Kedy? 31. 10. 2023 od 22.00 h

Kde? Pink Whale, Dvořákovo nábrežie (mapa nižšie)

Cena vstupu: 15 eur 

Halloweensky mega rave v podpalubí? Prečo nie. Čaká na teba projekt Föllakzoid a spolu s ním astrálna cesta cez všetky psychedelické svety so zakončením v rytmoch minimal techna. Vystúpi Domingæ, hudobníčka a filmárka z Chile, ktorá tento projekt založila v roku 2007. „Projekt je silno inšpirovaný dedičstvom starovekej hudby z Ánd, doplnenej o súčasný zvuk a technológie a tak vytvára bohatú, no stále minimalistickú elektro-organickú atmosféru,“ píšu organizátori na facebookovej stránke eventu. 

Odporúčané
HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh HARRY POTTER KVÍZ: Prečo prerušili hostinu počas Halloweenu a kto zradil Potterovcov? Otestuj sa, či si pamätáš detaily z kníh 28. októbra 2023, 11:00

Predstaví sa tiež Sofia Nøt so svojím projektom IAmNøt, ktorej hudba sa hýbe vo vodách temného techna a breakbeatu. V neposlednom rade príde svoj set zahrať aj domáca DJ-ka Barbellay, ktorá ťa rozhýbe v rytmoch psychedelic, techna a (psy)trancu. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 3 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia