Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
BEAUTY DROP: Nové sérum od The Ordinary, ale aj (zase) ďalší dupe na Charlotte Tilbury

Nová česká vôňa od značky Oraculum

Česká značka intenzívnych olejových parfumov Oraculum predstavila v septembri novinku SANTALIST akurát včas na jeseň. Prestav si hlavu z kardamómu, eukalyptu a bergamotu, ktorú prekryje srdce jazmínových kvetov so sviežimi tónmi uhorky a postupne doznie do santalového a cédrového dreva. Je to teplá, no predsa krásne kvetinová a jemná vôňa a krásne ti naštartuje chladné rána.

Odporúčané
Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? 5. apríla 2024, 9:30

Novinka je zatiaľ dostupná len vo vzorkovej 2 ml verzii za necelých šesť eur, no klasickú sľubujú už čoskoro. Cena bežného balenia (50 ml) je v prepočte okolo 143 eur.

Santalist Oraculum.
Santalist Oraculum. Zdroj: Oraculum

Pery ako Jennifer Coolidge vďaka e.l.f.

Jennifer Coolidge je známa vďaka svojim hereckým výkonom, a to najnovšie v seriáli White Lotus. No jej ikonický mejkap je tiež nezameniteľný, takže ak tiež túžiš po takých plných a šťavnatých perách, značka e.l.f. ti sen splní už túto jeseň. V spolupráci s hollywoodskou herečkou ponúkajú súpravu produktov na pery s názvom Dirty Pillows.

V balení nájdeš ceruzku, krémový rúž a lesk na pery so zväčšujúcim účinkom v neutrálnych, hnedoružových farbách. Jedinečný odtieň navrhli spolu s Coolidge a v krabičke nechýba ani zlaté zrkadielko.

e.l.f. x Jennifer Coolidge Dirty Pillows Lip Kit.
e.l.f. x Jennifer Coolidge Dirty Pillows Lip Kit. Zdroj: e.l.f. cosmetics

Cena: 24 eur

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia