Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2023, 11:00
Čas čítania 3:42
Tímea Krauszová

BEAUTY DROP: Nové sérum od The Ordinary, ale aj (zase) ďalší dupe na Charlotte Tilbury

BEAUTY DROP: Nové sérum od The Ordinary, ale aj (zase) ďalší dupe na Charlotte Tilbury
Zdroj: Refresher/Daniel Tichý via ABH. The Ordinary, e.l.f.
MÓDA KOZMETICKÉ NOVINKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU KRÁSA
Uložiť Uložené

Raz mesačne ti náš beauty tím predstaví najzaujímavejšie novinky zo sveta krásy: nájdeš tu novú skincare, mejkap, ale aj produkty na vlasy či parfumy. Čo nás zaujalo v septembri 2023?

Nová lokálna vôňa, starostlivosť o pery, ktorá sa na jeseň určite zíde, ale aj pestré farby na oči. To všetko a viac nám kozmetické značky predstavili v septembri. Prehrabali sme sa novými launches a vybrali tie, ktoré stoja za pozornosť. Do úvahy sme brali, či v niečom vynikajú, či sú značky overené aj či je načasovanie na uvádzanie novinky v septembri aspoň trochu vhodné.

Nateraz sme vynechali vianočné novinky, hoci už aj darčekové balenia pribúdajú. Ak chceš, aby ti náš prehľad o najlepších dealoch pred sviatkami neušiel, a zároveň chceš čítať viac o biznise s krásou, nezabudni si zapnúť upozornenia.

Neujdú ti potom ani naše rozhovory so zakladateľkami beauty značiek, články o aktuálnych trendoch či reportáže zo skrášľovacích procedúr. Naše pravidelné mesačné výbery nájdeš na tejto stránke.

Ružové sérum od The Ordinary

Ružovú mňamku teasovala značka Ordinary už dosť dlho a dobre ti padne, ak máš práve vyhádzanú, podráždenú pleť so začervenaním či svrbením. My ho odporúčame aj na jesenné a zimné obdobie, keď ťa vyštípe buď chlad na lyžovačke, alebo laserové a chemické ošetrenia, ktoré sa robia najmä v týchto mesiacoch.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024, 9:30

Vo veľmi insta-friendly ružovom sére nájdeš samé fajné ingrediencie: pupočník ázijský, ceramidy, niacínamid či vitamín B12. Sérum je hydratačné, pomáha obnoviť poškodenú kožnú bariéru a znižuje začervenanie aj pocity nepohodlia na koži.

Soothing & Barrier Support Serum.
Soothing & Barrier Support Serum. Zdroj: The Ordinary

Cena: 20,40 eura

Vraj ešte lepší Effaclar od La Roche Posay

Ak máš skúsenosti s vyrážkami, tak Effaclar pre teba nie je neznámy produkt. Značka La Roche Posay však po rokoch vývoja predstavila jeho vynovenú verziu, ktorá sľubuje menej čiernych bodiek a pigmentových škvŕn a tiež zmiernenie akné. Nový hydratačný krém má za sebou klinické štúdie, testy na viac ako 6-tisíc ľuďoch a obsahuje aj exkluzívny patentovaný ceramid, ktorý predchádza vzniku škvŕn. 

Phylobioma v zložení cielene bojuje s baktériami, ktoré spôsobujú akné a niacínamid zas bojuje so škvrnami, ktoré už za sebou vyrážky ponechali. Je jasné, že čoskoro o tom budeš počuť aj v kožných ambulanciách či na sociálnych sieťach.

La Roche-Posay Effaclar Duo+M.
La Roche-Posay Effaclar Duo+M. Zdroj: La Roche-Posay

Cena: 20 eur

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia