Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Opýtali sme sa AI sexuálneho kouča, ako iniciovať sex a čo robiť pre dosiahnutie orgazmu. Toto sú jeho odpovede

Úvodná stránka ťa privíta s návrhom niekoľkých otázok a s informáciou, že sa AI sex kouča môžeš opýtať čokoľvek, čo sa týka tvojho intímneho života. Stránka zároveň upozorňuje, že chatbot je experimentálny a nenahrádza medicínske konzultácie. Kouč zatiaľ funguje len po anglicky, preto ti pridávame preklad jednej našej otázky a jeho odpovede nižšie.

Refresher: Ako mám začať sex, keď sa obaja cítime vyčerpaní a unavení po práci?

AI Sex Coach: Chápem, že môže byť náročné začať sex, keď sa obaja cítite unavení po dlhom dni. Tu je niekoľko odporúčaní na základe Beducated vzdelávacích kurzov:
Zvýšte svoju vitalitu: Ak sa cítite vyčerpaní v dôsledku ejakulácie, pozrite si vzdelávací kurz Ejakulačné majstrovstvo. Kurz učí praktické spôsoby, ako využívať sexuálnu energiu na uvoľnenie plného sexuálneho potenciálu. To vám môže pomôcť vyhnúť sa únave a strate vitality po sexe a budete sa cítiť revitalizovaní.
Vyhraďte si čas: Pomôcť môže aj plánovanie a vyčlenenie si vyhradeného času na intimitu. Ak s tým obaja súhlasíte, možno by ste si mohli naplánovať sex alebo „rande“, aby ste si zaistili, že budete mať energiu na intimitu. Podrobný návod, ako vytvoriť emocionálne a fyzicky stimulujúce prostredie, ktoré môže pomôcť pri prekonávaní únavy, nájdete v časti „Ako si naplánovať rande“ v kurze Kinky Sex.
Rozcvička: Keď sa obaja cítite unavení, dobrá rozcvička vám môže zvýšiť hladinu energie. Môže to byť dlhá spoločná sprcha, masáž celého tela alebo dokonca vášnivé bozkávanie. Kurz Erotic Spanking navrhuje tieto techniky, ktoré môže použiť každý podľa vlastného výberu.

Je dôležité si uvedomiť, že komunikácia je kľúčová a je v poriadku mať dni, keď ste príliš unavení na sex. Vždy sa môžete zapojiť do iných foriem intimity, ktoré vyžadujú menej energie, ako je maznanie alebo prejavy lásky.
Myslíte si, že tieto návrhy by mohli pomôcť zapáliť iskru v takýchto situáciách? Je nejaký iný aspekt vášho sexuálneho zdravia a pohody, s ktorým by ste chceli poradiť?

Opýtali sme sa ho napríklad aj na to, ako dosiahnuť orgazmus. Ako prvé nám radí preskúmať vlastné telo. „Môžeš vyskúšať sústrediť sa na to, čo ti robí dobre, na nedotknuté časti tela, ktoré môžu príjemne reagovať na stimuláciu, a na predstavy, ktoré ťa vzrušujú.“ AI sex coach dodáva, že pri masturbácii môžeme vyskúšať dotýkať sa aj iných častí tela a nielen genitálií. Navrhuje experimentovať aj so sexuálnymi hračkami.

Odporúčané
Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? Tomáš dostal kvapavku pri orálnom sexe, Diana mala chlamýdie ako 17-ročná. Ako sa vyliečili? 9. mája 2024, 12:30

V každej odpovedi nám prišlo aj jedno odporúčanie na konkrétnu lekciu z kurzu z ponuky Beducated. Po celý čas sú odpovede slušné a bez posudzovania a na konci si chatbot overí, či nám otázku zodpovedal. Ďalšie naše otázky a jeho odpovede si (po anglicky) môžeš prečítať v galérii:

Úryvky z četovania s AI sexuálnym koučom.Úryvky z četovania s AI sexuálnym koučom.Úryvky z četovania s AI sexuálnym koučom.Úryvky z četovania s AI sexuálnym koučom.
Zobraziť galériu
(4)
Prečítaj si ďalšie naše (osobné) skúsenosti s umelou inteligenciou:
– Vyskúšala som si kamarátstvo s chatbotom Replika: Viedla si o mne podrobný denník a hovorila mi, že bezo mňa nemôže žiť.
– Prídu Onlyfans modelky o prácu pre umelú inteligenciu? Na Discorde funguje státisícová komunita, kde si členovia vymieňajú hardcore výtvory. Zisťovali sme, ako to ovplyvní prácu skutočných modeliek.
– Spieva AI Drake lepšie ako skutočný Drake? Klikni sem a dozvieš sa.
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia