Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2023, 12:26
Čas čítania 1:15
Richard Balog

Spoločnosť Adidas predstavila bežecké tenisky za 500 eur. Ponúkajú rýchlosť svetla a ľahký krok

Spoločnosť Adidas predstavila bežecké tenisky za 500 eur. Ponúkajú rýchlosť svetla a ľahký krok
Zdroj: Adidas
MÓDA ADIDAS BEH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Novinka v produktovom portfóliu značky s tromi prúžkami bude v predaji 26. septembra.

Vedenie spoločnosti Adidas predstavilo novinku z budúcnosti – model bežeckých tenisiek Adidas Adizero Adios Pro Evo 1, ktoré budú mať premiéru 24. septembra na BMW Berlin-Marathon 2023. Nová špičková bežecká obuv s tromi prúžkami má vysokú cenu (500 eur), za ktorú ponúka rýchlosť svetla a ľahký krok.

Model Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 je prototyp vylepšený unikátnymi technológiami, ktoré posúvajú hranice. Vyznačuje sa gumovou podrážkou, ktorá pripomína tekutinu, jedinečnou zaoblenou prednou časťou chodidla a najnovšou verziou peny Lightstrike Pro, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala ešte lepšiu návratnosť energie, takže stelesňuje najnovšie inovácie v oblasti behu.

Odporúčané
Vybrali sme najlepšie tenisky na behanie. Prekonaj svoje limity v modeloch od značiek Hoka®, On® alebo Adidas Vybrali sme najlepšie tenisky na behanie. Prekonaj svoje limity v modeloch od značiek Hoka®, On® alebo Adidas 4. septembra 2023, 13:00
Model Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 je prototyp vylepšený unikátnymi technológiami, ktoré posúvajú hranice.
Model Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 je prototyp vylepšený unikátnymi technológiami, ktoré posúvajú hranice. Zdroj: Adidas

„Stanovili sme si za cieľ vytvoriť pretekársku obuv, ktorá je vybavená technológiami, ktoré si ambiciózni bežci obľúbili vďaka sérii Adizero, ale s hmotnosťou, akú sme v spoločnosti Adidas ešte nevideli,“ uviedol viceprezident spoločnosti Adidas pre produkty, beh a dôveryhodnosť športu Patrick Nava. 

Nový model váži len ťažko uveriteľných 138 gramov a je vybavený priedušným ľahkým zvrškom zo sieťoviny, ktorý má podobný dizajn ako rekordná bežecká obuv spoločnosti Adidas Adizero Adios Pro 3. Tenisky sú fúziou inovácií a prvotriednych materiálov, vďaka čomu sa budeš pri každom kroku cítiť ako na obláčiku. Ich ľahká a rýchla konštrukcia je predurčená na to, aby si posunul/-a svoje hranice na vyššiu úroveň. 

Prelomová, úzka konštrukcia špice zlepšuje celkovú dynamiku pohybu pri behu, čo pomáha dosiahnuť rekordnú rýchlosť. Zárukou maximálnej stability je podrážka vyrobená zo špičkovej tekutej gumy, ktorá zabezpečuje optimálny záber pri podstatne nižšej hmotnosti, vďaka čomu je každý krok ľahší ako pri predchádzajúcich modeloch bežeckých tenisiek Adidas. 

Dolaď svoj vzhľad o ďalšie funkčné modely oblečenia a doplnkov s logom Adidas a vyraz do ulíc či na okruh, aby si prekonal/-a svoje limity.

Viac informácií o týchto revolučných bežeckých teniskách v atraktívnom bielo-čiernom farebnom vyhotovení nájdeš na webovej stránke. V predaji budú cez aplikáciu Adidas 26. septembra a predpokladáme, že počet dostupných kusov bude značne limitovaný. Či je cena 500 eur adekvátna, necháme na teba.

Model Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 je prototyp vylepšený unikátnymi technológiami, ktoré posúvajú hranice. Adidas Adizero Adios Pro Evo 1Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia