Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 25. októbra 2024 o 9:00
Čas čítania 1:09

VIANOČNÝ PRIESKUM: Vyplň krátky dotazník a získaj poukážku v hodnote 100 € na nákup darčekov podľa vlastného výberu

VIANOČNÝ PRIESKUM: Vyplň krátky dotazník a získaj poukážku v hodnote 100 € na nákup darčekov podľa vlastného výberu
Zdroj: Unsplash / Element5 Digital
REFRESHER VIANOCE
Uložiť Uložené

Tento rok prispejeme jednému šťastlivcovi na nákup vianočných darčekov.

Neobávaj sa, nejdeme ťa stresovať, že Vianoce sú už za rohom a je čas riešiť nákup darčekov. Pripravili sme niekoľko otázok, ktoré nám pomôžu zistiť, aký typ darčekov sa ti páči a čo obvykle nakupuješ pre svojich blízkych. Robíš radosť svojej rodine novými tech vychytávkami, knižnými bestsellermi, oblečením alebo ich obohacuješ zážitkami? Tento veľký prieskum nám pomôže objaviť tie najlepšie darčeky na trhu.

🎁 Minulý rok sa nám podarilo zistiť, že väčšina Slovákov nakupuje darčeky až začiatkom decembra. Takmer 75 % opýtaných svoje darčeky vyberá online aj v kamenných obchodoch zároveň.

👉🏻 V zozname darčekov sa najčastejšie objavovalo oblečenie, knihy, parfémy, slúchadlá, mobilné telefóny, dekorácie do domácnosti alebo poukážky na výlety alebo do wellness.

S výberom top tipov sa s tebou podelíme aj tento rok. Vďaka tomuto prieskumu sa dozvieš nielen čo kúpiť svojej polovičke, ale aj súrodencom či rodičom. Samozrejme, myslíme aj na tvoj rozpočet. Stačí, ak nám v prieskume dáš vedieť, že máš o tento zoznam záujem. A to nie je všetko. 

Tvoj čas si ceníme, a preto okrem tipov na darčeky (toto fakt oceníš) obdarujeme aj jedného šťastlivca poukážkou v hodnote 100 eur na nákup v Zalando, Alza, Notino, Panta Rhei alebo Pelikán. Výber konkrétneho obchodu už necháme na teba. 

Dotazník môžeš vyplniť do 20. novembra. Potom budeme potrebovať niekoľko dní na spracovanie a následne vytvoríme výber toho najlepšieho. Na otázky môžeš odpovedať kliknutím na modré tlačidlo alebo v priloženom dotazníku nižšie. 

🎄 Čo potrebuješ urobiť?
  • Do 20. novembra vyplň krátky prieskum o nákupe vianočných darčekov.
  • Ak chceš tipy na darčeky, sleduj tému wishlist na našom webe.
  • Na konci novembra si tiež skontroluj, či nemáš v e-mailovej schránke správu od nás. Možno to budeš práve ty, kto vyhrá poukážku v hodnote 100 eur na nákup darčekov pre svojich blízkych.
vyplň prieskum

 

Domov
Zdieľať
Diskusia