Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. septembra 2023, 16:13
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Jason Momoa jazdí na morskom koníkovi v prvej ukážke na dvojku Aquamana. Nájdeš v nej Amber Heard?

Jason Momoa jazdí na morskom koníkovi v prvej ukážke na dvojku Aquamana. Nájdeš v nej Amber Heard?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM
Uložiť Uložené

Aquaman and the Lost Kingdom vyjde v decembri 2023 ako posledný film vo svete DCEU.

Štúdio Warner Bros. uverejnilo prvé zábery z Aquamana 2 s názvom Aquaman and the Lost Kingdom. Film vyjde 20. decembra 2023 ako posledná časť rozšíreného filmového univerza DCEU. Filmový svet DC následne reštartuje James Gunn (Strážcovia galaxie, Suicide Squad), keď v lete 2025 vyjde nový Superman. 

Odporúčané
One Piece je najnovší hit od Netflixu. Občas je zábavný a zamiluješ si postavy, občas ti za ne bude trápne One Piece je najnovší hit od Netflixu. Občas je zábavný a zamiluješ si postavy, občas ti za ne bude trápne 8. septembra 2023, 16:00

Na detaily okolo príbehu Aquaman 2 si diváci ešte počkajú, ale vráti sa Aquamanov nevlastný brat Orm (Patrick Wilson) a podľa všetkého aj Mera v podaní Amber Heard. V minulosti sa však špekulovalo, že štúdio jej rolu výrazne okresalo po tom, čo prehrala súd s Johnnym Deppom. Samotný film prešiel mnohými zmenami a štúdio s ním údajne veľmi dlho nebolo spokojné, takže je otázne, v akej kvalite nakoniec vyjde.

30-sekundový teaser trailer je predzvesťou plnohodnotného trailera, ktorý vyjde vo štvrtok. Dvojku Aquamana nakrútil James Wan (Insidious, Saw), ktorý režíroval aj jednotku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia