Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Outfit check z pražského fashion weeku: Kto sa vyhral s lookom a kto bol trochu mimo?


Opakovaným motívom boli jednoznačne kocky a káro. Z veľkej časti išlo o vintage kúsky, takže to ber ako inspo pre svoj ďalší nákup v sekáči. Kombinácia károvanej sukne, či už s nohavicami, alebo zvlášť, je klasikou, ktorá neomrzí. Hostia sa však pohrali so stylingom a siahli napríklad aj po kombinácii s pleteninou, ako Alexandra Bánovská, alebo s deninom ako Lojzo Martínka.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Núdza nebola ani o zaujímavé štruktúry odevov. Už dávno neplatí klišé, že k štruktúrovaným povrchom patria iba simple kúsky. Chceme vidieť kombinácie naprieč materiálmi, potlačami aj farbami. Hoci sa to na prvú môže javiť ako gýč či nevkus, opak je pravdou. Experimentovanie s odevom nás baví a hostí fashion weeku evidentne tiež.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin


Aby sme však nekrivdili tým, ktorí siahli po „menej crazy“ outfitoch, aj oni samozrejme zažiarili v tom správnom svetle. College look Luboša Kulíška v podobe loafers, saka a polo košele je outfit vhodný na každú príležitosť. Spolu so šortkami pripomínajúcimi trenírky fungovalo toto kombo ako harmonický celok.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Slovenky a Češky ukázali sexepíl aj eleganciu. Pozri si najlepšie jarné outfity Móda REFRESHER: Slovenky a Češky ukázali sexepíl aj eleganciu. Pozri si najlepšie jarné outfity 8. mája 2024, 11:00

Aj influencerka Simona Tvardek stavila na kombináciu basic modelov s výraznými komponentmi. V jej podaní išlo o priliehavé čierne šaty s bohato zdobenými nechtami a šperkami. Lukáš Zachara sa zase rozhodol pre pohodlné šľapky Birkenstock a cargo pants. Doplnil to však zeleným svetrom Heron Preston, čo ihneď vzbudilo pozornosť.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin


Pokiaľ si dočítal až sem a čakáš nejaký roast, asi ťa budeme musieť sklamať. Tentokrát hodnotíme outfit check pozitívne. Nájdu sa síce módne momenty, za ktoré by sme neudelili jednotku s hviezdičkou, hostia si to však vykompenzovali charizmou, ktorá v konečnom dôsledku urobí oveľa viac ako odev samotný.


Street style z tretieho dňa MBPFW by sme prirovnali k švédskemu stolu. Zmes všetkého a každý si vybral podľa svojej vlastnej chuti. Presvedč sa o tom aj v našej fotogalérii:

MBPFWMBPFWMBPFWMBPFW
Zobraziť galériu
(18)
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia