Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Čítaš poslednú stranu článku:
Voňaj ako poloboh: 6 brutálnych parfumov pre mužov, ktoré musíš vyskúšať

Trudon Mortel Noir

Silný a harmonický parfum Mortel Noir pripomína dotyk kože na kožu. Je hrejivý a priam erotický, spája čierne korenie z Madagaskaru s kadidlom zo Somálska, myrhou a jemnými kvetmi. Okúzľujúcu vôňu si však nemusíš nechávať len pre valentínske večere, myslíme si, že mužom pristane aj pri iných aktivitách. To, že by v ideálnom prípade mal túto vôňu nosiť len nahý človek, je subjektívny pohľad na vec.

Orientálna, bylinková a trošku ťažšia vôňa je ideálna na nadchádzajúce chladnejšie mesiace.

Cena: 270 €/100 ml

Mortel Noir.
Mortel Noir. Zdroj: Trudon

Ourside Dusk

Táto vôňa sa odvíja podobne ako dokonalý súmrak (nie ten s upírmi, ale ten na oblohe). Začína to šťavnatými bobuľami a figami, pokračuje jemne kvetinovým až pižmovým srdcom a končí kadidlom a jantárom. Farebne aj vôňou ti pripomenie posledné noci strávené pod holým nebom, ľahké, bezproblémové, mladé.

Odporúčané
Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov 29. februára 2024, 11:33

Unisex receptúra mieša bobkový list či cédrové drevo s kvetmi a so sladkým pačuli, a keďže Ourside vyrába parfumy len v malom množstve, je takmer zaručené, že nikto v miestnosti nebude voňať ako ty.

Cena: 181 €/50 ml

Dusk.
Dusk. Zdroj: Ourside
Voňaj, teda čítaj ďalej:
– Pri názve ich vôní si predstavíš sex, perfektne dopĺňajú techno párty. Aj tak sa dá opísať česká značka parfumov Pigmentarium. Prečítaj si rozhovor s jej s kreatívnym tvorcom a spoluzakladateľom značky Tomášom Ricom.
– Originál Dior za sto eur alebo radšej neznámu voňavku za dvacku? E-shop KrásneVône.sk predáva lacnejšie verzie svetových parfumov, v reklame sa pýtajú, načo platiť viac, keď nepocítiš rozdiel. Vyskúšali sme, či ho naozaj nepocítime.
– Vône, to nie je niečo navyše. Vedci dokázali, že niektoré dokážu pomôcť zlepšiť pamäť aj myslenie.
– Je mužská koža iná ako ženská? Opýtali sme sa kožnej lekárky a priniesli ti odpovede.
Klikni sem pre pravidelnú voňavú dávku odporúčaní od Refresheru.
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia