Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. septembra 2023, 13:53
Čas čítania 1:22
Denisa Šútorová

Ovládnu sociálne siete? Dior a Bottega Veneta predstavili nové luxusné tašky

MÓDA DIOR MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Kým Dior láka na eleganciu a línie saddle kabelky, Bottega Veneta stavia na tradičnej pletenej štruktúre a extravagancii. Hoci sú oba doplnky štýlovo odlišné, s najväčšou pravdepodobnosťou si podmania široké publikum.

Svetové módne domy Dior a Bottega Veneta majú vo svete módy nezastupiteľné miesto. Schopnosť kombinovať tradíciu s inováciou robí značky neodolateľnými rovnako pre milovníkov elegancie aj aktuálnych trendov.

Výnimkou nie sú ani ich posledné modely kabeliek, ktoré možno označiť za jedny z najpríťažlivejších kúskov, ktoré sme v poslednom období zahliadli na trhu. Kým Dior predstavil pánsku kabelku Pillow Bag v urban štýle, Bottega Veneta sa pri svojej Hop bag inšpirovala začiatkom milénia. Hoci sú oba doplnky štýlovo odlišné, s najväčšou pravdepodobnosťou si podmania široké publikum. Vyzerajú totiž poriadne „hot“.

Dior predstavil svoj pôsobivý módny doplnok ako súčasť poslednej kolekcie zima 2023/2024, ktorá vznikla pod vedením umeleckého riaditeľa pre mužskú líniu – Kima Jonesa. Dizajnér ju už, ako sme spomínali, navrhol v urban štýle, no surovosť farieb rafinovane zjemnil elegantnými líniami. Cez Pillow Bag však rovnako vzdáva poctu histórii značky a ikonickým krivkám kabelky saddle, píše GQ.

Módny dom Dior predstavil pánsku novinku, ktorá si podmaní štýlových mužov, ale aj ženy. Ikonické línie sedlovej kabelky pretvoril v novinke Pillow Bag.Módny dom Dior predstavil pánsku novinku, ktorá si podmaní štýlových mužov, ale aj ženy. Ikonické línie sedlovej kabelky pretvoril v novinke Pillow Bag.Módny dom Dior predstavil pánsku novinku, ktorá si podmaní štýlových mužov, ale aj ženy. Ikonické línie sedlovej kabelky pretvoril v novinke Pillow Bag.Módny dom Dior predstavil pánsku novinku, ktorá si podmaní štýlových mužov, ale aj ženy. Ikonické línie sedlovej kabelky pretvoril v novinke Pillow Bag.
Zobraziť galériu
(5)

Hoci bola predstavená spolu s pánskou kolekciou, nevidíme absolútne žiadny dôvod, prečo by mala patriť len do pánskych šatníkov.

Doplnok si môžeš zakúpiť v dvoch možných variantoch, a to buď v klasickej štruktúrovanej koži, alebo s exotickou imitáciou krokodílej kože. Dostupné sú v dramatickom čiernom prevedení, ale aj kaki či fialovej, s ktorými ovládneš jeseň. Vnútro kabelky obsahuje dve vnútorné priehradky a poskytuje dostatočný priestor na 13-palcový laptop a dokumenty vo formáte A4. Priprav si 3 700 dolárov, čo je v prepočte 3 426,13 eura.

S novým modelom kabelky prišiel aj módny dom Bottega Veneta, predstavuje Hop Bag, píše Highsnobiety. Pohráva sa s charakteristickým znamením značky – známym pleteným efektom, ale aj opulentnou estetikou. Kreatívny riaditeľ módneho domu sa inšpiroval archívnym modelom hobo bag z roku 2002. Novinka na trhu so sebou prináša pružnú a všestrannú siluetu, ale aj túžbu po experimente. 

Bottega Veneta stavia na tradičnom rukopise aj experimente. Jej novinku, ktorá je inšpirovaná začiatkom milénia, budeš milovať.Bottega Veneta stavia na tradičnom rukopise aj experimente. Jej novinku, ktorá je inšpirovaná začiatkom milénia, budeš milovať.Bottega Veneta stavia na tradičnom rukopise aj experimente. Jej novinku, ktorá je inšpirovaná začiatkom milénia, budeš milovať.Bottega Veneta stavia na tradičnom rukopise aj experimente. Jej novinku, ktorá je inšpirovaná začiatkom milénia, budeš milovať.
Zobraziť galériu
(6)

Vďaka ležérnej konštrukcii ju môžeš nosiť na pleci, ale aj voľne v ruke, pričom si môžeš vybrať z dvoch rôznych veľkostí (malá za 2 500 eur alebo veľká za 3 500 eur). Farebná škála je v tomto prípade bohatšia ako v prípade Dior, Hop bag si môžeš zaobstarať v tmavej hnedej, bledožltej, svetozelenej, fialovej, čiernej, ale aj žiarivej bielej.

Anketa:
Ktorý model by si si vedel/vedela predstaviť vo svojom šatníku?
Jednoznačne Dior, zbožňujem eleganciu.
Jednoznačne Bottega Veneta, takéto niečo hľadám už dlho.
Ani jeden, nenašla/nenašiel som sa v tom.
Oba modely sú krásne, už len začať šetriť.
Jednoznačne Dior, zbožňujem eleganciu.
41 %
Jednoznačne Bottega Veneta, takéto niečo hľadám už dlho.
28 %
Ani jeden, nenašla/nenašiel som sa v tom.
10 %
Oba modely sú krásne, už len začať šetriť.
21 %
Domov
Zdieľať
Diskusia