Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2023, 18:17
Čas čítania 0:32
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Jason Momoa sa odviazal na koncerte Metallicy. Pridal sa k fanúšikom do mosh pitu, tí si ho radostne točili

VIDEO: Jason Momoa sa odviazal na koncerte Metallicy. Pridal sa k fanúšikom do mosh pitu, tí si ho radostne točili
Zdroj: Netflix
HUDBA HUDBA JASON MOMOA METAL METALLICA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Hollywoodska hviezda sa nezdá.

Ak by ťa náhodou zaujímalo, čo počúva jedna z najväčších hollywoodskych hviezd Jason Momoa, máme pre teba odpoveď. Je vášnivým fanúšikom starého thrash metalu, konkrétne Metallicy. Potvrdil to sám zverejneným videom na sociálnej sieti. 

Ako píše Louder Sound, známy herec, ktorý sa preslávil v seriáli Game of Thrones a neskôr postavou Aquamana, sa poriadne odviazal na koncerte metalových legiend z Los Angeles. Práve tam, konkrétne v SoFi Stadium, sa odohralo aj vystúpenie, z ktorého bol Momoa taký nadšený.

„Títo sk*******i otvorili šou s Whiplash,“ kričal radostne americký herec predtým, ako sa vrhol k ostatným fanúšikom do takzvaného mosh pitu. Ide o skladbu z prvého albumu Metallicy, ktorá vyšla ešte v roku 1983. 

Netrvalo dlho, kým si Momou ľudia všimli a začali si ho nakrúcať. Na zverejnených videách vidno, ako si herec užíva hudbu aj atmosféru obľúbenej kapely.

Domov
Zdieľať
Diskusia