Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Occam New Home.
4. septembra 2023, 12:00
Čas čítania 1:21
Richard Balog

VIDEO: Vstúp do modernej vily v Chorvátsku, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora

VIDEO: Vstúp do modernej vily v Chorvátsku, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora
Zdroj: Occam New Home
KULTÚRA CHORVÁTSKO ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Jedinečná nehnuteľnosť je dokonalým miestom pre tých, ktorí hľadajú rafinovaný luxus v kombinácii s nádychom stredomorského životného štýlu.

Pravidelne ti prinášame najzaujímavejšie novinky z domáceho aj zo zahraničného realitného trhu. Vďaka spolupráci so spoločnosťou Occam New Home tentoraz navštívime Sukošan v Chorvátsku a pozrieme sa na luxusnú vilu so štyrmi spálňami, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora. 

Architekti dom s úžitkovou plochou 275 štvorcových metrov rozdelili do štyroch úrovni (suterén, prízemie, prvé a druhé nadzemné podlažie), pričom plocha pozemku s množstvom zelene predstavuje necelých 500 štvorcových metrov. 

Vila s názvom Punta 1B je dokonalým miestom pre tých, ktorí hľadajú rafinovaný luxus v kombinácii s nádychom stredomorského životného štýlu. Cena za tento nádherný prímorský domov je 3,3 milióna eur.

Odporúčané
FOTO: Loft s vysokými stropmi a dizajnérskymi prvkami v bývalej továrenskej hale. Tento skvost je na predaj za 1,1 milióna eur    FOTO: Loft s vysokými stropmi a dizajnérskymi prvkami v bývalej továrenskej hale. Tento skvost je na predaj za 1,1 milióna eur 29. augusta 2023, 11:00

Luxusná vila v Sukošane nás očarila na prvý pohľad vďaka výhľadom na krásy Jadranu, modernému vzhľadu či prvotriednemu vybaveniu vo všetkých miestnostiach. 

V suteréne domu je herňa, strojovňa a toaleta. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, ktoré majú otvorenú dispozíciu a priamy vstup na terasu s výmerou 90 štvorcových metrov a vyhrievaným bazénom s protiprúdom a masážnymi tryskami. Prvé nadzemné podlažie ponúka tri spálne s vlastnými kúpeľňami, pričom každá má vstup na terasu. Na druhom nadzemnom podlaží je hlavná spálňa s kúpeľňou a toaletou aj so súkromnou terasou, ktorá má približne 55 štvorcových metrov. 

V celej vile je podlahové kúrenie, klimatizácia, zariadenie inteligentnej domácnosti aj kamerový systém. Bonusom je vnútorný výťah na všetky podlažia a k dispozícii sú aj dve parkovacie miesta pred vstupom. 

Sukošan má bohaté historické dedičstvo, ktoré sa prejavuje v dobre zachovanej architektúre a kultúrnych pamiatkach. Očarujúce staré mesto je plné úzkych uličiek a tradičných kamenných domov. V okolí mesta sa nachádza množstvo nádherných pláží vrátane piesočnatých. K dispozícii sú aj skryté zátoky, v ktorých zažiješ plávanie v priehľadných vodách, aj promenády pozdĺž pobrežia, ktoré sú ako stvorené na večerné prechádzky. Najbližšie letisko v Zadare je vzdialené desať minút cesty autom. 

Pozri si galériu plnú detailných záberov a v prípade záujmu kontaktuj realitnú kanceláriu Occam New Home

P. S. – V predaji je aj vila Punta 1A so šiestimi spálňami, ktorá sa nachádza priamo na pláži v Sukošane. Cena však bude ešte vyššia. 

Luxusná vila so štyrmi spálňami, ktorá je vzdialená len päťdesiat metrov od mora.Occam New Home, SukošanOccam New Home, SukošanOccam New Home, Sukošan
Zobraziť galériu
(19)
Odporúčané
FOTO: 6 izieb, obrovská terasa a cena 1,2 milióna eur. Pozri si lukratívny mezonet z Brna FOTO: 6 izieb, obrovská terasa a cena 1,2 milióna eur. Pozri si lukratívny mezonet z Brna 21. júla 2023, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia