Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
21. júla 2023, 15:30
Čas čítania 1:17
Richard Balog

FOTO: 6 izieb, obrovská terasa a cena 1,2 milióna eur. Pozri si lukratívny mezonet z Brna

FOTO: 6 izieb, obrovská terasa a cena 1,2 milióna eur. Pozri si lukratívny mezonet z Brna
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRNO SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Jedinečné bývanie sa rozprestiera na dvoch podlažiach v zrekonštruovanom secesnom dome na jednej z najlepších adries v meste.

Domáci realitný trh ponúka rôzne typy nehnuteľností – od klasických bytov cez staré domy, ktoré vyžadujú kompletnú rekonštrukciu, až po lukratívne bývania ako vystrihnuté z magazínov.

Do poslednej kategórie patrí veľkometrážny mezonet z Brna v ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams, na ktorý sa pozrieme bližšie. Jedinečný, takmer tristometrový byt s veľkou terasou (51 štvorcových metrov) sa nachádza v kompletne zrekonštruovanom secesnom dome s výťahom na jednej z najlepších adries v meste. 

Adresa na Triede kapitána Jaroša vo štvrti Černá Pole je len pár krokov od parku Lužánky a ikonickej vily Tugendhat od svetoznámeho architekta Ludwiga Mieseho van der Rohe. Hlavnými výhodami lokality sú výhľady do korún stromov, dokonalé súkromie a blízkosť centra. 

Odporúčané
FOTO: Škandinávska jednoduchosť a dokonalé prostredie. Pozri si interiér rodinného domu pri Horskom parku FOTO: Škandinávska jednoduchosť a dokonalé prostredie. Pozri si interiér rodinného domu pri Horskom parku 17. júla 2023, 11:00
Mezonet sa nachádza v zrekonštruovanej secesnej budove na jednej z najlepších adries v Brne.
Mezonet sa nachádza v zrekonštruovanej secesnej budove na jednej z najlepších adries v Brne. Zdroj: Svoboda & Williams

Samotný byt, respektíve mezonet sa rozprestiera na celom štvrtom a piatom podlaží secesnej budovy. Vstupnú úroveň tvorí obývacia miestnosť s otvorenou kuchyňou a priamym vstupom na spomínanú terasu, ktorá je orientovaná na západ. Majiteľom sú k dispozícii aj ďalšie štyri izby, dva šatníky, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza, technická miestnosť a predsieň. Na hornom podlaží je priestranná galéria a hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou a vlastným šatníkom.

Nehnuteľnosť je úplne nová a je v predaji čiastočne zariadená. K vysokému štandardu patrí klimatizácia, inteligentný systém domácnosti Somfy, drevené dubové podlahy, veľkoformátové obklady, bezfalcové interiérové dvere, akustické tapety či kúpeľňová sanita od značiek Duravit a Hansgrohe. Súčasťou vybavenia je aj kuchynská linka vyrobená na mieru s elektrickým ovládaním vrchných skriniek a doskou z ohýbaného umelého kameňa Staron. Autorom návrhu interiéru je Ing. Josef Řehák zo štúdia POSTROP, ktorý si odviedol skvelú prácu, čo sa týka kompozície jednotlivých solitérov a ich farebného zladenia v otvorených priestoroch.

Brno, Svoboda & Williams
Zdroj: Svoboda & Williams

Na terase je povrch z exotickej dreviny, talianska umelá tráva, ale aj hliníková bioklimatická pergola s automatickým zatienením bočných strán, vyhrievaním a so zabudovaným osvetlením. Nechýba ani priestor na vírivku.

Odporúčané
Dom v kopcoch nad Banskou Bystricou, z ktorého nebudeš vedieť spustiť oči. Ponúka výhľad na mesto aj Tatry Dom v kopcoch nad Banskou Bystricou, z ktorého nebudeš vedieť spustiť oči. Ponúka výhľad na mesto aj Tatry 26. apríla 2024, 13:30

Presná cena za túto nehnuteľnosť v Brne je 1 240 799 eur. Pozri si galériu a posúď sám/sama, či ide o dobrú investíciu. Viac informácií nájdeš na webe realitnej kancelárie. 

Brno, Svoboda & WilliamsBrno, Svoboda & WilliamsBrno, Svoboda & WilliamsBrno, Svoboda & Williams
Zobraziť galériu
(13)
Odporúčané
FOTO: Pozri si veľkometrážny penthouse so štyrmi terasami od svetovo uznávaných architektov v obľúbenej štvrti Praha-Karlín FOTO: Pozri si veľkometrážny penthouse so štyrmi terasami od svetovo uznávaných architektov v obľúbenej štvrti Praha-Karlín 12. júla 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia