Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
WISHLIST: 10 tipov na kvalitné unisex biele tričká od 19 eur

COS

Švédska značka patrí do portfólia H&M Group, preslávila sa svojím moderným a minimalistickým prístupom k dizajnu. Tieto faktory sa „podpisujú“ aj na ich tričkách, ktoré sú vyrobené z organickej bavlny a majú dokonalý strih. Odev pôsobí elegantne, zachová si svoj tvar aj po mnohých praniach či noseniach. Pánske tričko stojí 25 eur, za dámske zaplatíš 29 eur. 

COS, biele tričko, módaCOS, biele tričko, módaCOS, biele tričko, módaCOS, biele tričko, móda
Zobraziť galériu
(6)

Urban Classics

Do zoznamu sme zaradili nemeckú značku Urban Classics, ktorú si vďaka štýlovým dizajnom a cenovej dostupnosti obľúbili milovníci streetwearu. Základné dámske aj pánske tričko je vyrobené z tkaniny „Jersey“ a zo 100 % bavlny. Má výstrih ku krku a rovný strih. Hodí sa pre ľudí, ktorí hľadajú „oversized“ kúsok. Dámsky kúsok stojí 22,99 eur,a pánska verzia 24,99 €. 

móda, biele tričko, oblečeniemóda, biele tričko, oblečeniemóda, biele tričko, oblečeniemóda, biele tričko, oblečenie
Zobraziť galériu
(6)

Acne Studios 

Švédska značka je charakteristická moderným a inovatívnym dizajnom, čistými líniami a špecifickými detailmi. Tričko je vyrobené z džersejovej bavlny s rebrovaným detailom. Má minimalistický dizajn, na zadnej strane môžeš vidieť nášivku s logom Acne Studios. Strih je unisex, kúpiš ho za 150 eur na oficiálnej stránke Acne Studios. 

Acne Studios, móda, oblečenie, biele tričkoAcne Studios, móda, oblečenie, biele tričkoAcne Studios, móda, oblečenie, biele tričkoAcne Studios, móda, oblečenie, biele tričko
Zobraziť galériu
(6)
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia