Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Vybrali sme 5 najlepších celebritných klenotníkov, na ktorých šperky za tisíce eur sa oplatí šetriť

MJ Jones 

Šikovných klenotníkov nenájdeš len v Spojených štátoch amerických, čoho dôkazom je Matthew J. Jones z Veľkej Británie, ktorý stojí za vznikom ateliéru MJ Jones. Na módnej mape je od roku 2012 a za dekádu existencie si získal zákazníkov z radov športovcov, influencerov aj celebrít, pričom v minulom roku dosiahol obrat viac ako 30 miliónov eur.

Jones spoločne so svojím tímom vytvára progresívne šperky vďaka spojeniu inovatívnej technológie s tradičnými klenotníckymi technikami. Výsledkom sú jedinečné formy zo vzácnych materiálov, pričom každý šperk má unikátny nekonvenčný dizajn.

AI modelka v novej kampani spoločnosti MJ Jones.
AI modelka v novej kampani spoločnosti MJ Jones. Zdroj: MJ Jones

Klenotník z Nottinghamu, ktorý miluje čiernu farbu, sa podľa vlastných slov stal klenotníkom, pretože v mladosti bol posadnutý luxusnými značkami ako Dior, Prada, Bottega Veneta a podobne, uvádza Sphere

Keď sa Jonesovi naskytla príležitosť pracovať v oblasti šperkov, chcel vytvárať moderné návrhy, ktoré sú veľmi mužské a silné, niečo iné ako tradičné jemné šperky. Prostredníctvom šperkov vyjadruje svoju osobnosť, zatiaľ čo v prípade športových klientov ide v mnohých prípadoch o príležitosť vyjadriť kariérne úspechy. Spomedzi všetkých spomenieme Lionela Messiho, Luisa Suáreza a Marcusa Rashforda, ktorý sa pýši zbierkou šperkov ako rapová superstar. 

Ceny za jednotlivé produkty z dielní spoločnosti MJ Jones sú priamoúmerné kvalite, napríklad prsteň z 18-karátového bieleho zlata stojí približne 2 100 eur a diamantové náušnice v tvare srdca môžu byť tvoje za 4 200 eur. Pozri si ponuku v online obchode.

Custom šperky od značky MJ Jones sú obľúbené najmä medzi hviezdnymi futbalistami.
Custom šperky od značky MJ Jones sú obľúbené najmä medzi hviezdnymi futbalistami. Zdroj: MJ Jones
Odporúčané
Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on Kendrick Lamar si nárokuje status najlepšie oblečeného umelca. Týchto 10 produktov zaraď do svojho šatníka a budeš cool ako on 7. augusta 2023, 14:00

Jason Arasheben a.k.a. Jason of Beverly Hills

Do úzkej skupiny hviezdnych klenotníkov patrí aj Jason Arasheben, ktorého každý obdivovateľ luxusných šperkov pozná pod pseudonymom Jason of Beverly Hills. 

Spoločnosť Jason of Beverly Hills, ktorú Arasheben vlastní a prevádzkuje od roku 2002, je známa vďaka jedinečným diamantovým kúskom, ktoré búrajú hranice stanovené tradičnými klenotníkmi. Arasheben je syn prisťahovalcov do Spojených štátov amerických, vyrastal v skromných podmienkach a svoju vášeň pre šperky a dizajn objavil už v mladom veku.

Jason of Beverly Hills
Zdroj: Jason of Beverly Hills

Najprv začal s navrhovaním a predajom plastových sponiek do vlasov a strieborných doplnkov, aby neskôr vyzbrojený vášňou pre dizajn a odhodlaním expandoval na trh s drahými šperkami. Arasheben sa nebojí riskovať a posúvať hranice konvenčných štandardov pre jemné šperky, vďaka čomu si rýchlo získal celosvetovú reputáciu v oblasti navrhovania diamantových šperkov na mieru pre mimoriadne vyberanú klientelu vrátane celebrít, profesionálnych športovcov a členov kráľovskej rodiny.

Šperky a doplnky spod rúk tohto šikovného klenotníka sú vystavené v štyroch kamenných obchodoch, ktoré nájdeš v Beverly Hills, Las Vegas, Miami a Tokiu. Širokú ponuku produktov nájdeš aj online.

Ceny sú v rozmedzí od približne 1 000 eur za malé prívesky z 18-karátového zlata cez prstene s menšími diamantmi za 1 400 eur až po hrubé reťaze s kubánskym vzorom, ktoré pokrývajú stovky drahých kameňov za desiatky tisíc eur. 

Jason of Beverly Hills
Zdroj: Jason of Beverly Hills
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia