Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Hudba Žije.
3. augusta 2023, 11:30
Čas čítania 2:02

POZOR: Obľúbený slovenský festival museli organizátori presunúť. Hudba Žije Domaša bude až na konci augusta

POZOR: Obľúbený slovenský festival museli organizátori presunúť. Hudba Žije Domaša bude až na konci augusta
Zdroj: Hip Hop Žije/Matúš Zeťák
HUDBA FESTIVALY
Uložiť Uložené

Nepriaznivá predpoveď počasia ovplyvnila aj slovenské festivaly.

Organizátori festivalu Hudba Žije majú hlavu v smútku, festival musia pre nepriaznivé počasie presunúť na posledný augustový deň. Meteorológovia totiž varujú pred blížiacim sa cyklónom Circe, ktorý môže spôsobiť zníženie teplôt až o 12 stupňov Celzia. Naše územie zasiahne už tento víkend a najbližšie dni môžeme očakávať výdatný dážď.

Festival Hudba Žije Domaša mal byť pôvodne od 4. do 5. augusta. Festival organizátori presunuli na 31. augusta a 1. septembra. Aktuálne informácie nájdeš na stránkach Hudba Žije. Ak ti nový dátum nevyhovuje, môžeš požiadať oficiálneho predajcu lístkov Ticketportal o vrátenie peňazí.

„Posledné dva dni komunikujeme s SHMÚ a so záchrannými zložkami. Rozhodli sme sa, že festival presunieme, pretože celý víkend hrozia búrky a celodenné dažde. Chceme, aby si naši fanúšikovia užili festival v čo najväčšom komforte. Tak, ako sú u nás zvyknutí,“ komentuje situáciu jeden z organizátorov Marcel Osztás, ktorého môžeš poznať aj pod prezývkou Osťo Hypeman. 

Vďaka presunutému termínu festivalu si môžeš vychutnať poriadnu rozlúčku s letom. Navyše na tento line-up sa ti oplatí počkať. Uvidíš najväčšie mená česko-slovenskej scény, ako napríklad Gleba, Kontrafakt, Pil C-ho, Sameya alebo Porsche Boya. 

Ak ešte nemáš svoj lístok a zmena termínu ti vyhovuje, v sieti Ticketportal si môžeš kúpiť dvojdňovú vstupenku za 25,90 eura. Ak chceš zažiť atmosféru zákulisia, kúp si Backstage VIP lístok, ktorý ťa vyjde na 79 eur. S týmto lístkom si okrem komfortu užiješ aj vlastný koridor pod pódiom a priamy kontakt s vystupujúcimi. Samozrejmosťou je aj vlastný bar a komfortné sedenie.

kúp si lístok

Hip Hop Žije Duchonka zostáva v pôvodnom termíne

Poriadnu hiphopovú nálož v podaní česko-slovenských interpretov si budeš môcť vychutnať aj o niekoľko dní skôr. Festival Hip Hop Žije Duchonka zostáva v pôvodnom termíne, a to 18. a 19. augusta na Duchonke – Hrádzi. Line-up opäť sľubuje interpretov ako Separ, Nerieš, Gleb, Kontrafakt či Majk Spirit.

Lístok na Hip Hop Žije 2023 Duchonka stojí 29,90 eura. Pokiaľ si chceš dopriať extra zážitok, máš k dispozícii aj VIP lístky. Záujem o ne bol taký veľký, že sú momentálne vypredané. Oficiálny predajca Ticketportal však na svojich stránkach upozorňuje, že sa tento stav môže ešte zmeniť. 

Z VIP ponuky sú dostupné Backstage VIP lístky za 99 eur. Podmienky sú rovnaké ako pri predošlých eventoch – môžeš sa stretnúť s vystupujúcimi a máš k dispozícii vlastný koridor pod pódiom, bar a pohodlné sedenie.

predaj vstupeniek

Ak ešte stále váhaš, či si kúpiť lístok, možno ťa presvedčí atmosféra na festivale Hip Hop Žije Zlaté piesky. Festival oslávil tento rok svoje desiate výročie a šnúru eventov Hip Hop Žije a Hudba Žije otvoril naozaj vo veľkom. Bratislavské Zlaté piesky rozburcovali najsilnejší line-up v histórii festivalu. Tisíce ľudí, ktorí navštívili 30. júna a 1. júla Zlaté piesky, sa zhodli, že to bola hiphopová udalosť roka. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Predstavili sa interpreti ako Viktor Sheen, Yzomandias & Nik Tendo, Calin, Samey či Separ. Na intenzívny dvojdňový program budú fanúšikovia česko-slovenského hip hopu a rapu ešte dlho spomínať. 

Nezabudni, že ešte v auguste si môžeš vychutnať až dva eventy – Hudba Žije Domaša a Hip Hop Žije Duchonka. Náš predošlý článok ti dá niekoľko dôvodov na to, prečo ich toto leto nevynechať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Domov
Zdieľať
Diskusia