Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. júla 2023, 14:30
Čas čítania 0:59
Martin Adam Pavlík

FOTOREPORT: Ako to vyzeralo na festivale Hip Hop Žije?

FOTOREPORT: Ako to vyzeralo na festivale Hip Hop Žije?
Zdroj: Hip Hop Žije/Matúš Zeťák
HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE RAP
Uložiť Uložené

Pozri sa, ako to v piatok a v sobotu vyzeralo na bratislavských Zlatých pieskoch.

Rôznorodé shows, horúce plamene, najväčšie mená česko-slovenskej rapovej scény a tisíce ľudí prahnúcich po zábave. Obľúbený festival Hip Hop Žije oslávil tento rok desiate narodeniny skutočne vo veľkom štýle.

V piatok 30. júna divákov nabudil najskôr DJ Spin, ktorého vystriedal Kali. Po jeho koncerte pódium skrášlila speváčka Tina, ktorá okrem speváckeho čísla priniesla aj bohatú tanečnú šou. Nasledovali popredné mená českej scény Viktor Sheen, Yzomandias & Nik Tendo a Calin. Nechýbali hity Až na měsíc či Hannah Montana.

Odporúčané
Raper Supa: S politikou je prepojené všetko, vekom na to každý príde. Putin v mojom srdci zasial nenávisť (Rozhovor) Raper Supa: S politikou je prepojené všetko, vekom na to každý príde. Putin v mojom srdci zasial nenávisť (Rozhovor) 30. júna 2023, 16:30


Nabudený dav ešte viac rozohnil člen Haha Crew Samey, ktorý tento rok vydal úspešný album Slzy Ulíc. Po jeho koncerte párty ďalej gradovala vystúpením Majka Spirita a Separa. Sobotňajší program otvorila nestarnúca trojica z Handlovej Moja Reč. „Dobrí chlapci“ potešili fanúšikov starými aj novými piesňami a ukázali, že sú stále vo forme.

Hip Hop ŽijeHip Hop ŽijeHip Hop ŽijeHip Hop Žije
Zobraziť galériu
(13)


Pódium následne prenechali čoraz populárnejšiemu mladému talentu Alanovi Murínovi, s ktorým chce spolupracovať už hádam každý, pretože vie, ako robiť úderné hity. Dav hneď nato rozskákal Porsche Boy, len aby ho potom ponoril do melancholickej atmosféry Saul. 

Netrvalo však dlho, kým ľudí pod pódiom opäť nabudil prísnym štýlom Momo, ktorý, ako vždy, nabehol na pódium sebavedome ako kráľ. Atmosféru potom zjemnil Pil C, ktorého vymenilo pezinské duo Nerieš a rozospievalo celé Zlaté piesky. Potom prišiel na rad Ektor a polnoc už patrila „Big Boyovi“ Glebovi.


Ten už do nitky premočené, vyskákané publikum pripravil na vrchol nielen celého večera, ale aj festivalu – koncert piešťanského tria Kontrafakt. Rytmus, Ego a Anys ponúkli absolútne bezkonkurenčnú šou a profesionálne vystúpenie plné nesmrteľných hitov.

hip hop žijehip hop žijehip hop žijehip hop žije
Zobraziť galériu
(66)
Domov
Zdieľať
Diskusia