Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2023, 16:54
Čas čítania 1:19
Richard Balog

Výpredaj tenisiek a obuvi Yeezy pokračuje! Priprav sa na šťavnaté novinky aj návrat ikonických modelov

Výpredaj tenisiek a obuvi Yeezy pokračuje! Priprav sa na šťavnaté novinky aj návrat ikonických modelov
Zdroj: Adidas
MÓDA ADIDAS KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Najvýraznejšou novinkou je premiéra modelu Yeezy 450 Slide, ktorý vyzerá lepšie ako staršia verzia pohodlných gumových šľapiek.

Len dva mesiace po veľkolepom výpredaji tenisiek a obuvi Yeezy, ktorý priniesol spoločnosti Adidas aj Kanyemu Westovi veľký balík peňazí, prichádza pokračovanie. Druhý oficiálny výpredaj sa začína 2. augusta cez aplikáciu Confirmed.

Rovnako ako v prípade májového vydania, aj tentoraz budú v ponuke produkty, ktoré boli iniciované v roku 2022. Dostupný sortiment obsahuje niektoré z najobľúbenejších vzorov vrátane modelov Yeezy Boost 350v2, 500 a 700, ako aj Yeezy Slide a Foam RNNR. 

Odporúčané
Outfit check známych tvárí: Pil C a Ektor v dovolenkových outfitoch za tisíce eur či sexy Karolína Chomisteková    Outfit check známych tvárí: Pil C a Ektor v dovolenkových outfitoch za tisíce eur či sexy Karolína Chomisteková 31. júla 2023, 11:30
Model Yeezy 450 Slide patrí medzi najatraktívnejšie produkty, ktoré budú v predaji.
Model Yeezy 450 Slide patrí medzi najatraktívnejšie produkty, ktoré budú v predaji. Zdroj: Adidas

Medzi najzaujímavejšie novinky v produktovom portfóliu Yeezy patrí silueta s označením 450 Slide, ktorá ponúka novú verziu pohodlných gumových šľapiek. Cena za jeden pár by mala byť približne 110 dolárov, uvádza Hypebeast. Na virtuálnych pultoch sa objaví celkovo dvanásť párov obuvi Yeezy. Medzi kľúčové vydania považujeme okrem nových šľapiek aj návrat modelu Yeezy 500 vo farebnom vyhotovení Bone White či Yeezy Foam RNNR v schéme Carbon. Ceny budú na úrovni starších releasov – napríklad retail modelového radu Yeezy 500 bol rovných 200 dolárov.

Viac informácií nájdeš na webe Adidas a v aplikácii Confirmed. V niektorých lokalitách budú vybrané modely tenisiek a obuvi Yeezy dostupné u online partnerov vrátane obchodov Sneakersnstuff alebo Foot Locker. Výrobky budú pridávané postupne, aby sa pomohlo riadiť dopyt a zároveň sa zabezpečil spravodlivý a prémiový zážitok pre spotrebiteľov. Dostupnosť a načasovanie vydania bude odlišné aj v závislosti od lokality, uvádza spoločnosť Adidas v tlačovej správe.

Časť zisku z predaja týchto produktov bude venovaná na podporu boja proti diskriminácii, nenávisti, rasizmu a antisemitizmu, pre ktoré spoločnosť Adidas ukončila spoluprácu s Kanyem Westom.

Pozri si celú ponuku obuvi Yeezy, na ktorej plánujú reselleri zarobiť stovky eur. Uvidíme, koľko ďalších výpredajov skladových zásob má vedenie spoločnosti Adidas v pláne, keďže len prvé kolo prinieslo príjmy vo výške viac ako 565 miliónov dolárov. Proti určite nie je ani Kanye West, ktorý zinkasoval 85 miliónov dolárov, píše Hypebeast. Hodnota zvyšného tovaru sa odhaduje na približne 1,2 miliardy eur.

Všetky produkty Yeezy budú k dispozícii 2. augusta.
Všetky produkty Yeezy budú k dispozícii 2. augusta. Zdroj: Adidas

Spoločnosť Adidas so sídlom v Herzogenaurachu (Nemecko) je celosvetovým lídrom v oblasti športového tovaru. V roku 2022 dosiahla tržby vo výške 22,5 miliardy eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia