Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2023, 11:40
Čas čítania 1:14
Denisa Šútorová

Adidas zajtra spúšťa obrovský dopredaj tenisiek Yeezy, na internete vyvoláva šialenstvo. Svoj model si radšej poisti už dnes

MÓDA YEEZY
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeme na rozmanité portfólio farieb a siluet, v ponuke nechýbajú ani obľúbené modely.

Spoločnosť Adidas len nedávno oznámila dopredaj značnej časti modelov Yeezy, ktoré jej po ukončení spolupráce s Kanyem Westom zostali v skladoch. Cena zvyšného tovaru sa odhaduje na približne 1,2 milardy eur.

Hoci sa nemecká značka športového oblečenia a obuvi nerozišla s Westom v najlepšom, dopredaj Yeezy bude nepochybne obrovským hitom a medzi nadšencami módy vyvolá šialenstvo.

Očakávaného výpredaja Yeezy tenisiek sa dočkáme už zajtra 31. mája, pričom bude dostupný výhradne cez oficiálny web Adidas a od 1. júna cez mobilnú aplikáciu adidas Confirmed.

Svoju šancu na kúpu jednotlivých modelov a účasť na nákupnom šialenstve môžeš zvýšiť tým, že sa v aplikácii už teraz zaregistruješ, zadáš požadovanú veľkosť a spôsob platby. Ako mnohí fanúšikovia podotýkajú na sociálnych sieťach, o dopredaj Yeezy je extrémny záujem, a preto mnohým aplikácia prestala fungovať.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Dopredaj bude zahŕňať aj exkluzívne modely, ktorých predaj bol pôvodne naplánovaný na rok 2022. V severoamerickej ponuke sú na 31. mája zatiaľ dostupné iba YEEZY Boost V2 350 Onyx a Carbon Beluga (oba modely kúpiš za 230 eur). Zajtra sa však možno dočkáme prekvapenia aj u nás.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Tešiť sa však môžeme aj na oveľa rozmanitejší repertoár farieb a siluet. Už o necelý deň si môžeš uloviť YEEZY 350 V2 CMPCT Panda či YEEZY 500 Utility Black aj YEEZY slide Azure.

Dostupné však budú aj obľúbené dizajny YEEZY 350 V2 Zebra a YEEZY Boost 350 Pirate Black a mnoho ďalších. Ako upozorňuje známy portál Highsnobiety, „katalóg a harmonogram predaja topánok YEEZY sa môže na vybraných miestach líšiť“, a to v závislosti od krajiny či časového pásma.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sneaker News (@sneakernews)

Podľa tlačovej správy značky bude značná suma z predaja venovaná vybraným organizáciám, ktoré bojujú proti diskriminácii, antisemitizmu a rasizmu. Na zozname nechýba Anti-Defamation League (ADL) či Philonise & Keeta Floyd Institute for Social Change.

Domov
Zdieľať
Diskusia