Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2023, 17:17
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Spider-Man 2 na PS5 bude blockbusterová hra roka. Záporák Venom bude doteraz ich najväčší nepriateľ

Spider-Man 2 na PS5 bude blockbusterová hra roka. Záporák Venom bude doteraz ich najväčší nepriateľ
Zdroj: Marvel Studios/Push Square
TECH SPIDER-MAN 2
Uložiť Uložené

Spider-Man 2 vyjde už 20. októbra exkluzívne na PS5 s českými titulkami. Sleduj nový trailer.

Marvel Games a PlayStation vydali príbehový trailer na hru Spider-Man od štúdia Insomniac Games (Ratchet & Clank, Spyro). Hra vyjde 20. októbra exkluzívne na PS5, a to s českými titulkami. Okrem toho vyjde už 1. septembra exkluzívna, limitovaná edícia konzoly a ovládača Dualsense s motívmi hry. Majitelia PS5 si budú môcť kúpiť vonkajšie plastové obaly konzoly, aby si pre unikátny dizajn nemuseli kupovať konzolu znovu (PS5 má vymeniteľné boky).

V príbehovom traileri na druhého Spider-Mana hráči vidia oboch Spider-Manov v akcii, záporáka Kravena, ale aj Venoma, ktorý zrejme ovládne Harryho Osbornea, Peteovho najlepšieho kamaráta. Harry v prvej časti chýbal, ale v druhej bude mať dôležitú rolu.

Odporúčané
Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby Hollywood štrajkuje proti AI, streamingu a nízkym platom: Za všetko vraj môže Netflix a streamingové služby 21. júla 2023, 16:30

Samozrejmosťou je aj Miles Morales, ktorý sa stretne s Mr. Negativeom (záporák z prvej hry, ktorý mu zabil otca) a aj Mary Jane. Vývojári upravili jej vzhľad, takže vyzerá značne odlišne (rovnako ako samotný Peter Parker). Nový účes dostal aj Miles.

Dej hry sa odohráva 10 mesiacov po skončení jednotky. Peter začína svoju učiteľskú kariéru, Miles sa chystá na univerzitu a Mary Jane je aj naďalej reportérka. Hra ponúkne nové hrateľnostné mechaniky, ako plachtenie a komplexnejší „swinging na pavučine“. Veľkou novinkou budú schopnosti Petra po tom, čo sa spojí so symbiontom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia