Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2023, 9:30
Čas čítania 3:58
Jakub Paulík

Američan zomrel pri natáčaní sexu s koňom a Inda zabila letiaca krava. Toto sú najbizarnejšie úmrtia, o akých si (ne)počul

ZAUJÍMAVOSTI NAJBIZARNEJŠIE ÚMRTIA NEHODY A ÚMRTIA
Uložiť Uložené

V niektorých prípadoch si za to mohli sami.

Keď ju partner prekvapil zásnubným prsteňom, skákala od radosti, až kým nespadla z útesu. Skupina mužov v USA si natáčala súlož s koňmi. Polícia ich tajnú komunitu odhalila potom, keď jeden z nich sex s veľkým zvieraťom neprežil. Aj tieto úmrtia patrili medzi tie najbizarnejšie.

Prečítaj si tiež dobrodružný príbeh agentky, ktorá pašovala cez Tatry cigarety, alebo článok o „reinkarnovaných dvojičkách“, ktoré si vraj pamätali životy svojich mŕtvych sestier. Pridaj sa do klubu Refresher+ a získaj neobmedzený prístup k obsahu na webe a množstvo ďalších benefitov.

Záber z filmu Zoo (2007).
Záber z filmu Zoo (2007). Zdroj: THINKFilm

Smrť po súloži s koňom odhalila komunitu zoofilov

Americké mestečko Enumclaw v okrese King County štátu Washington v roku 2005 neslávne preslávilo natáčanie zoofilnej pornografie. Na sérii videí z konskej stajne sa podieľalo viacero mužov. Hlavným aktérom bol organizátor miestnej skupiny zoofilov James Michael Tait, ktorý sa živil ako vodič nákladiaku. Na súloži s koňmi participoval aj Kenneth D. Pinyan, pracujúci ako inžinier spoločnosti Boeing.

Odporúčané
Farba tvojho oblečenia ti vie zachrániť život. Toto sú dôvody, prečo na výbere outfitu naozaj záleží Farba tvojho oblečenia ti vie zachrániť život. Toto sú dôvody, prečo na výbere outfitu naozaj záleží 27. októbra 2023, 12:00

Pri prinútení koňa k súloži s človekom údajne používali feromóny. Po tom, ako súložili s koňmi, sa niekedy muži oddávali sexuálnym hrám medzi sebou navzájom, píše VICE.

Pinyan absolvoval viacero nakrúcaní, no po jednom z nich zomrel na následky akútnej peritonitídy spôsobenej vážnym poranením hrubého čreva. Pinyan vo videách vystupoval s prezývkou Mr. Hands. Na jednom z explicitných videí, ktoré kolovalo internetom, vidno, ako Mr. Hands súloží s koňom až do momentu ejakulácie zvieraťa.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 140562 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako čerstvo zasnúbená žena spadla pri skákaní od radosti z útesu.
  • Čo sa stalo s organizátorom súlože s koňmi.
  • Ako dopadol muž, ktorý v mrakodrape testoval pevnosť okien.
  • Ako zomrel futbalista po oslavovaní gólu.
  • Koho zabil kus kravy, do ktorej narazil vlak.
Domov
Zdieľať
Diskusia