Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. júla 2023, 12:17
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

TRAILER: Batman je fašista. Blue Beetle predbehne Supermana a bude prvý hrdina v novom filmovom svete DCU

TRAILER: Batman je fašista. Blue Beetle predbehne Supermana a bude prvý hrdina v novom filmovom svete DCU
Zdroj: DC Warner Bros
FILMY A SERIÁLY BLUE BEETLE
Uložiť Uložené

Už v auguste sa komiksoví nadšenci potešia príchodu celkom nového hrdinu, aký vo filmoch ešte nebol. Sleduj nový trailer, ktorý ťa presvedčí o návšteve kina.

Štúdiá DC a Warner Bros. sa pripravujú na svoju ďalšiu premiéru. Po kasových prepadákoch menom Shazam 2The Flash už štúdiá potrebujú dostať aj nejaký komiksový hit. V prípade komiksovky Blue Beetle pomôže, že nemala taký veľký rozpočet ako The Flash. 

Zdá sa, že s jej kvalitou sú spokojní aj noví šéfovia DC James Gunn a Peter Safran. Gunn totiž potvrdil, že Blue Beetle je prvý hrdina, ktorý bude súčasťou nového, reštartovaného filmového sveta DCU (DC Universe).

Odporúčané
KOMENTÁR: Marigold/Jaskier je v Zaklínačovi od Netflixu bisexuál. Prečo je táto zmena oproti knihám problematická? KOMENTÁR: Marigold/Jaskier je v Zaklínačovi od Netflixu bisexuál. Prečo je táto zmena oproti knihám problematická? 10. júla 2023, 19:00

Hrdinovia a herci z filmov ako Flash, Aquaman, Man of Steel či Justice League sa do nového sveta zrejme nedostanú, no Blue Beetle je výnimkou, aj keď dorazí do kín dva roky pred filmom, ktorý oficiálne naštartuje nové univerzum (bude ním Superman: Legacy).

Snímku režíruje Angel Manuel Soto (Charm City Kings) a dej je o mexicko-americkom tínedžerovi Jaimem Reyesovi (Xolo Maridueña zo seriálu Cobra Kai), z ktorého sa stane hrdina Blue Beetle. Má zábavnú rodinu, čo dokazuje jeho otec, ktorý povie, že Batman je fašista.

Angel sa stane nadčlovekom po tom, čo sa spojí s modrým chrobákom vyrobeným mimozemskou rasou Reach. Vytvorili ho kvôli spojeniu s človekom, ktorý by sa následne stal ich špiónom. Chrobák na Zemi však nevytváral z ľudí špiónov, ale hrdinov bojujúcich proti zlu. Film sa do kín dostane 18. augusta 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia