Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2023, 11:05
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

VIDEO: Japonci nakrútili vlastnú Godzillu. Nebude sa s ľuďmi kamarátiť ako tá z Hollywoodu

VIDEO: Japonci nakrútili vlastnú Godzillu. Nebude sa s ľuďmi kamarátiť ako tá z Hollywoodu
Zdroj: Toho
FILMY A SERIÁLY GODZILLA MINUS ONE
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery na deštruktívny katastrofický film o Godzille od japonských tvorcov.

Japonsko, povojnové obdobie (tvorcovia neuviedli, akú vojnu myslia). Stratili síce vo vojne svojich blízkych, majetok a niektorí aj hrdosť, no to, čo prichádza, ich môže pripraviť o celú krajinu. 

Odporúčané
KOMENTÁR: Marigold/Jaskier je v Zaklínačovi od Netflixu bisexuál. Prečo je táto zmena oproti knihám problematická? KOMENTÁR: Marigold/Jaskier je v Zaklínačovi od Netflixu bisexuál. Prečo je táto zmena oproti knihám problematická? 10. júla 2023, 19:00

Godzilla totiž začne pustošiť celé mestá, a ako vidno v krátkom teaser traileri, neberie ohľad na nevinných ľudí. Táto Godzilla nebude žiadny antihrdina ako súčasná hollywoodska verzia. Zničí všetko, čo jej bude stáť v ceste. 

Film nakrútili japonskí tvorcovia na čele so scenáristom a s režisérom filmu Lupin 3: The First. Snímka sa dostane do kín v Japonsku a v USA v decembri. Slovenskú premiéru zatiaľ naši distribútori neohlásili, ale po prvých záberoch môžeme usúdiť, že by bola škoda, keby sme u nás katastrofický akčný film nevideli.

Domov
Zdieľať
Diskusia