Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2013, 12:47
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Ahoj Spotify, vitaj na Slovensku! Populárna streamingová služba dostupná aj u nás

TECH HUDBA SPOTIFY
Uložiť Uložené

Stále populárnejšia streamingová služba Spotify je oddnes dostupná aj na Slovensku. Počínajúc dneškom môžu všetci slovenskí hudobní fanúšikovia začať využívať bezkonkurenčnú hudobnú službu Spotify, ktorá zadarmo prostredníctvom vášho mobilu alebo počítaču

Ahoj Spotify, vitaj na Slovensku! Populárna streamingová služba dostupná aj u nás

Sme radi, že vám refresher môže medzi prvými médiami oznámiť, že stále populárnejšia a rastúca streamingová služba Spotify je dnes dostupná aj na Slovensku. Počínajúc dneškom môžu všetci slovenskí hudobní fanúšikovia začať využívať bezkonkurenčnú hudobnú službu Spotify, ktorá zadarmo prostredníctvom vášho mobilu alebo počítača poskytuje prístup k viac ako 20 miliónom skladieb. Teraz už nemusíte kupovať ani sťahovať jednotlivé skladby. Jednoducho stlačíte tlačidlo a vychutnávate si hudbu deň čo deň.

Spotify ponúka dva možné spôsoby prístupu:

Spotify Free (verzia zdarma): Najobľúbenejší spôsob hudobného zážitku zadarmo v telefónoch, tabletoch a počítačoch.

• Vychutnajte si bezkonkurenčný prístup k hudobnému katalógu Spotify

• Počúvajte všetkých svojich najobľúbenejších interpretov

• Objavujte skvelé playlisty

• Všetko úplne zadarmo

Spotify Premium (platená, prémiová verzia s výhodami):

• Stiahnite si hudbu a počúvajte offline – v lietadle, vlaku alebo obývačke

• Lepšia kvalita zvuku

• Žiadne reklamy

• Vďaka Spotify Connect získate jednoduché pripojenie k domácemu audiu

• To všetko za cenu 5.99 EUR mesačne.

Ak sa ti stáva, že ťa tvoj playlist a tracky na harddisku časom onudia, vďaka Spotify si jednoducho môžeš vyhľadať hudbu podľa nálady, žánru, alebo nájdeš rôzne playlisty a rebríčky. Máš obľúbeného interpreta, chceš objaviť ďalších podobných? Žiadny problém, spusti si Rádio na základe interpreta a už sa ti streamuje hudba, presne akú chceš. Istá "krása" Spotify je aj v tom, že čím viac ho používate a hodnotíte hudbu, ktorú vám ponúka, tým bližšie skladby vám ponúka na základe vášho hudobného vkusu.

Na stránke Discover nájdete každý deň nové odporúčania hudby na základe vášho predošlého počúvania. Vďaka funkcii Browse si zase môžete vybrať playlist, ktorý zodpovedá vašej aktuálnej nálade. Na výber máte z vlastných zoznamov skladieb, alebo najnovšie lokálne či medzinárodné playlisty. Hudba zbližuje a Spotify sa o to snaží tiež. Zdieľať svoje hudobné zážitky môžete cez Facebook, blog alebo e-mail. Môžete takisto sledovať svojich priateľov, obľúbených interpretov alebo celebrity – to znamená, že pokiaľ oni objavujú novú hudbu, môžete ju objavovať spolu s nimi.

Spotify má 24 miliónov aktívnych užívateľov a 6 miliónov predplatiteľov. Pre viac informácií alebo registráciu do služby navštívte www.spotify.com alebo ešte našu facebook stránku www.facebook.com/spotify.

Prvé registrácie budú dostupné až od zajtrajšieho poludnia, 12. decembra. Dovtedy chvíľku strpenia!

Domov
Zdieľať
Diskusia