Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. júla 2023, 9:30
Čas čítania 7:49
Martin Adam Pavlík

Krvavý a nemilosrdný súboj o Patrika Kincla, návrat dominantného šampióna aj napínavé prestrelky. Kto vyhrá zápasy na Štvanici?

Krvavý a nemilosrdný súboj o Patrika Kincla, návrat dominantného šampióna aj napínavé prestrelky. Kto vyhrá zápasy na Štvanici?
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Toto sú naše redakčné predikcie piatkového turnaja Oktagonu na pražskej Štvanici.

Najobľúbenejší turnaj roku pod holým nebom na pražskej Štvanici s poradovým číslom 45 uvidíme naposledy. Práve preto dostaneme dvojitú nádielku. Organizácia Oktagon MMA zorganizovala na známom pražskom ostrove dva turnaje za sebou – v piatok 28. júla a v sobotu 29. júla.

Ako pred každým turnajom, aj teraz sme pre teba pripravili predikcie všetkých zápasov. Najskôr sme zanalyzovali piatkový turnaj. Čaká ťa na ňom napríklad titulová bitka o kráľa bantamovej váhy medzi Jonasom Mågårdom a Felipem Limom. Uvidíme tiež súboj v strednej váhe medzi Samuelom „Pirátom“ Krištofičom a Poliakom Robertom Bryczekom.

Víťaz sa potom pobije o titul s Patrikom Kinclom. Na programe bude dokopy desať zápasov. Predstavia sa aj Rado Úškrt, Václav Mikulášek, Jan Malach, Tato Primera, Máté Kertész či Radek Roušal. 

Ak sa ti páčia naše články o bojových športoch, podpor nás a pridaj sa do klubu Refresher+, aby si mal neobmedzený prístup k všetkému obsahu na našom webe. Budeš si môcť prečítať napríklad o najočakávanejších MMA zápasoch tohto roka či rozhovory s viacerými zápasníkmi.

Základné informácie o turnaji Oktagon 45
Kedy: 28. 7. 2023
Kde: Štvanica, Praha, naživo na Oktagon.tv.
Hlavné hviezdy turnaja: Mågård, Krištofič, Úškrt, Mikulášek a ďalší
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Jan Malach vs. Shem Rock

Český veterán s prezývkou „Kráľ severu“ preverí drzého a poriadne sebavedomého Brita s ostrým slovníkom Shem Rocka, ktorý do Oktagonu nabehol ako „veľká voda“, no nakoniec nepredviedol výkon, aký sme po toľkom hajpe práve čakali. Jeho rozpačitý duel s Arthurom Limom sa skončil remízou.

Rock si nepochybne chce napraviť chuť a z Malacha spraviť svoju ďalšiu obeť, ideálne čo najrýchlejšie a veľkolepo. A je dosť veľká pravdepodobnosť, že sa mu to podarí. Nie je tajomstvom, že Malachovou slabinou sú submisie, na ktoré je práve Shem Rock špecialista.

Ukončil tak päť zo svojich ôsmich súperov, pričom jeho najobľúbenejšou technikou je rear-naked choke. Napriek Malachovej sile a skúsenostiam (má presne o dvadsať MMA zápasov viac než Brit), očakávame, že sa zápas skončí krátko po začatí na zemi a v grapplingových výmenách bude dominovať Rock a s veľkou pravdepodobnosťou nakoniec prinúti Čecha odklepať.

Tip na víťaza: Rock

jan malach
Zdroj: OKTAGON MMA

Máté Kertész vs. Ion Surdu

Tu bude zaručene tiecť krv. Moldavský „Dracula“ naposledy predviedol veľmi rýchlu vojnu so srbským zabijakom Bojanom Veličkovićom v rámci pyramídy Tipsport Gamechanger, pričom prehral na submisiu. Kertész bol v poslednom boji po prvý raz knokautovaný Marcelom Grabinským, a to poriadne tvrdo.  

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 140388 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia