Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Corgoň.
13. júla 2023, 17:30
Čas čítania 0:47
Sponzorovaný obsah

16 osobných otázok na MMA bojovníka Attilu Végha (CLOSE FRIENDS)

VIDEO ATTILA VÉGH MMA OKTAGON PIVO REFRESHER VIDEO ROZHOVORY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pred akým zápasom mal najväčší rešpekt a čo bolo jeho najlepšie rozhodnutie v živote? To všetko sa dozvieš v našom najnovšom diele CLOSE FRIENDS.

Vždy si sa chcel spýtať Attilu Végha otázky ohľadom jeho osobného života? My sme to spravili za teba. V najnovšom diele CLOSE FRIENDS sme si pozvali do nášho štúdia špičkového MMA bojovníka, ktorý nám prezradil útržky zo svojho života.

Hoci robí šport, taký, aký robí, Attila Végh sa bojí výšok a rýchlej jazdy, takže prehnané šantenie na aute a mrakodrapy nie sú s ním „kamoši“. Pokiaľ je v príprave a dáva si pozor na to, čo zje, dáva si v reštaurácii pripraviť jedlo na mieru. A čo sa mu na sebe najviac páči a naopak, čo nepáči? Attila je najviac hrdý na svoju hruď a naopak, za svoju nedokonalosť považuje palec na nohe.

V našom štúdiu tiež prezradil, ktorú spoluprácu odmietol za veľké peniaze a prečo to spravil. Avšak Attila Végh je veľkým fanúšikom vychladeného piva, ktoré si z času na čas veľmi rád dopraje. Preto sa rozhodol spojiť sily so značkou piva Corgoň, ktorá nedávno predstavila novú edíciu piva Franciáš s horkosťou troch chmeľov. A ak by mal Attila zavolať len troch kamarátov na dobre vychladené pivo, ktorí by to boli? To a všetky ostatné zaujímavosti o Attilovi sa dozvieš v našej novej epizóde CLOSE FRIENDS.

Domov
Zdieľať
Diskusia