Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2023, 13:21
Čas čítania 0:29
Radka Klučárová

Koncert Johnnyho Deppa na Slovensku sa presúva na nové miesto. Organizátor prezradil, koľko vstupeniek zostáva v predaji

SLOVENSKO JOHNNY DEPP SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Krajské mesto podľa organizátorov spĺňa kapacitné požiadavky a lepšie zvládne nápor návštevníkov.

Vystúpenie Johnnyho Deppa na Slovensku sa presúva na nové miesto. Dlhoočakávaný koncert kapely Hollywood Vampires sa mal pôvodne uskutočniť 20. júla v obci Zvolenská Slatina.

Na poslednú chvíľu sa organizátori rozhodli pre radikálnu zmenu. Koncert hollywoodskej hviezdy presunuli do amfiteátra do Banskej Bystrice, píše TA3. Návštevníkov koncertu o tom informovali prostredníctvom mailu.

Banská Bystrica je podľa slov organizátorov zvyknutá na väčší nápor návštevníkov a spomínaný amfiteáter spĺňa kapacitné požiadavky. 

„Z organizačných dôvodov sme boli nútení koncert Hollywood Vampires presunúť. Koncert sa uskutoční na amfiteátri Paľa Bielika v Banskej Bystrici. Ten je známy ako jeden z najväčších na Slovensku, ale aj jeho kapacita je limitovaná. Preto ostáva na predaj už len cca 2 500 vstupeniek,“ píšu organizátori v informačnom e-maile, ktorý fanúšikom rozposlali. 

BB Amfiteáter
Zdroj: BB Amfiteáter (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia