Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2023, 11:00
Čas čítania 4:17
Adriana Královičová

7 luxusných beach klubov módnych značiek: za drink zaplatíš 32 eur, za cestoviny s krabom 180 eur. Dôležitý je dress-code

MÓDA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

V plážovom klube na Ibize musia VIP hostia minúť stanovený denný budget. Personál reštaurácie sa o nich stará celý deň.

Módne značky už dávno rozhadzujú svoje „siete“ do rôznych oblastí. Majú vlastné hotely, reštaurácie a v letnej sezóne sa zameriavajú na plážové kluby, ktorých súčasťou je aj pop-up obchod s ich najnovšími kolekciami. 

Miesta, ktoré ti v článku prinášame, sú v letných sezónach veľmi žiadané. Ak premýšľaš nad ich návštevou, ver, že to nebude lacné. Rátaj s poplatkom za rezerváciu a zabolia aj sumy za občerstvenie. Ceny drinkov sa niekde pohybujú od 30 eur vyššie a pri jedle sa málokedy dostaneš pod 100 eur. Odmenou ti však bude absolútne dokonalý dizajn vyšperkovaný do najmenších detailov v podobe uterákov, slnečníkov a ležadiel s logom značky.

Ak náhodou plánuješ navštíviť miesta ako Capri či St.Tropez, určite by si nemala vynechať plážový klub Dior či Jacquemus. Aký dress-code je podmienkou a aké ceny môžeš očakávať, sa dočítaš v článku.

Dolce & Gabbana v St. Tropez

V spolupráci so známou reštauráciou Casa Amor si talianska značka pre hostí pripravila bohémsky zážitok. Miesto srší farbami, autentickými doplnkami či vzormi dvojice pochádzajúcej zo Sicílie.

Odporúčané
V púšti v Nigérii vznikla farebná dedina, z jej minulosti ťa však zamrazí. Dizajnérku projektu čoskoro stretneš aj v Bratislave V púšti v Nigérii vznikla farebná dedina, z jej minulosti ťa však zamrazí. Dizajnérku projektu čoskoro stretneš aj v Bratislave 30. apríla 2024, 10:30

Plážový klub Casa Amor sa nachádza na pláži Pampelonne v Ramatuelle. Typickú potlač Carretto Siciliano nájdeš na vankúšoch, stoličkách, tanieroch či kobercoch. V reštaurácii hrá celý deň DJ, ak hľadáš luxusné miesto, kde by si si užila celodenné tancovanie, je načase urobiť si rezerváciu. V tejto luxusnej reštaurácii zaplatíš za predjedlo 18 až 48 eur, za cestoviny s krabom 180 eur. Uskromniť sa môžeš napríklad s hummusom s chobotnicou za 38 eur. Čo sa týka oblečenia, mysli na „casual chic“. Rezervácia stola je „free“. 

dolce gabbana, móda, beach kluby, leto dolce gabbana, móda, beach kluby, leto dolce gabbana, móda, beach kluby, leto dolce gabbana, móda, beach kluby, leto
Zobraziť galériu
(10)

Off-White na ostrove Ibiza

Obľúbená značka sa rozhodla toto leto „obsadiť“ Ibizu. Ak je v tvojom letnom zozname aj tento párty ostrov, na drink si môžeš zájsť do luxusnej reštaurácie Casa Jondal. Tú „oblieka“ od júla do augusta Off-White.

Po celom rezorte môžeš vidieť tematické ležadlá, uteráky, vankúše, stoličky aj stoly Off-White. Značka na Ibize zároveň predstaví kolekciu CAN’T WAIT, ktorá má odrážať bezstarostnú náladu Ibizy. Doplnky v plážovom klube budú vyrobené už tradične z ľanu či ratanu, nikde nechýba špeciálne upravený nápis Off-White Jondal.

Čo sa týka menu reštaurácie, výborne vyzerajú čerstvé ryby či morské plody. Reštauráciu mnohí obľubujú práve pre tieto špeciality. Rezervácia stola je zadarmo, minimálna suma za jedlo pre jednu osobu sa pohybuje v cene 70 eur. Tuniaka si môžeš vychutnať za 48 eur, hranolky za 16 eur, Cézar šalát ťa bude stáť 36 eur. Všetky kokteily ako Mojito, Espresso Martini či Bloody Mary sú za 16 eur a to už sú bratislavské ceny!

OFF-WHITE ,móda, beach klubyOFF-WHITE ,móda, beach klubyOFF-WHITE ,móda, beach klubyOFF-WHITE ,móda, beach kluby
Zobraziť galériu
(7)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia